Jump to content

Uefa Champions League 2014/15

Featured Replies

Rodgers pizda odah zbrisao u tunel dok njegovi igrači još leže na terenu :isuse: Ide da se zahvali Markoviću za izgovor...

Edited by Weenie Pooh

Archi zakucava poslednji ekser Weeniju ovim javljanjem :lol:

Weenie himself je najveći ekser. Baksuz.

Jbg, i jaci su ispadali od Bazela, jeben tim...

Sramota. Vrapci na grani znali koji ce rez biti. Govna.

U prvom je bilo par sansi, drugo nisam gledao. 

Al jebiga, tesko je ocekivati nesto drugacije, kad pogledas zasto bi rizikovali ako remi i jednima i drugima odgovara..

Ali da je Monako prvi sa 4 postignuta gola. Mislim da svi imaju 10+ od prvoplasiranih ekipa.

Ali da je Monako prvi sa 4 postignuta gola. Mislim da svi imaju 10+ od prvoplasiranih ekipa.

Wow

Robi Fauler i Pol Skols u studiju. Bogovi fuce.

Novinar pita Stivija posle tekme: "Da li ste zaslužili prolaz?"

Stivi kaže: "No". Veliki car. Princ Liverpoola.

Jbg, i jaci su ispadali od Bazela, jeben tim...

Gadan tim, ali je LPool imao zicer. Kući meč protiv direktnog rivala. To se mora proći.

Rodgers pizda odah zbrisao u tunel dok njegovi igrači još leže na terenu :isuse: Ide da se zahvali Markoviću za izgovor...

Ce Rodgers dozivjeti jutro na 1 kormilu™?

Ливерпул је једноставно слаба екипа.

ekšli, pružio je ruku da se pozdravi sa trenerom bazela, ali ga ovaj u ekstatičnom zagrljaju sa saradnicima iskulirao :blush:

ekšli, pružio je ruku da se pozdravi sa trenerom bazela, ali ga ovaj u ekstatičnom zagrljaju sa saradnicima iskulirao :blush:

Za Paola Sosu™ me boli uvo, ali mogao je bar malo da ohrabri igrače koji su se poslednjih 20 minuta ipak ozbiljno trudili i trčali. Njegov mentor je to redovno radio posle poraza, a i Rodgers je do nedavno. Ovo bežanje u tunel mene samo ddoatno uverava da ima problem sa svlačionicom, tj. da su ga igrači najzad provalili kao prodavca magle.

Greska

Edited by ducca

pa izgledalo je kao da beži u tunel, sad iz kojih razloga, ko zna... možda se bojao da ne bude izviždan - ovako protiv sekte ili pukovnik, ili pokojnik, sad mu je bolje da ne zna na čemu je sa navijačima. 

monako se provukao za sve pare, arsenal tradicionalno superioran u nebitnim utakmicama, keksi protiv bazela odigrao sažetu verziju ovogodišnjeg učešća, malo više dobro nego loše, uz malo provlačenja i malo zaslužene sreće. nabiće ih neko u osmini finala da nadoknadi sve propušteno. havi garsija na kraju delovao užasno, maltene namestio drugi gol monaku, a imao i nekoliko loših intervencija pre toga. možda ova dva rezultata liverpulu donesu novog trenera.

Edited by Malvo

Navijači su peval You'll never walk alone i aplaudirali onim prejadnim mučenicima na terenu baš dok je Galvanizator bežao u tunel, ali ajde.