archi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Gubi li Basel ikad u Engleskoj? Mislim, prošle godine uzeli Chelsea, one godine sa Jimenezom i Rossijem u napadu zajebali Liverpool, a prije tri sezone se usrali u evropske snove Unitedu. dobro, nijedna od tih tekmi nije igrana na Anfieldu :)
Weenie Pooh Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Jesi čuo Arle? Anfield je sagrađen ove godine, negde u aprilu-maju. Edited December 9, 2014 by Weenie Pooh
ArleKino Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Jesi čuo Arle? Anfield je sagrađen ove godine, negde u aprilu-maju. 'Ajd' ne zajebavaj, archi je možda imao šest godina kad je ovo bilo. EDIT: Basel na listi svojih skalpova ima i Tottenham iz Evropske lige pretprošle sezone, ni tad nisu izgubili u Engleskoj. Edited December 9, 2014 by ArleKino
čekmeže Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Tradicije su za rušenje mada ne znam ko bi je mogao srušiti, eventualno ako bude igrao owngoal.
Weenie Pooh Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Lovren se vraća u startnu protiv Basela. Toliko o CL za ovu deceniju sezonu.
archi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Gubi li Basel ikad u Engleskoj? Mislim, prošle godine uzeli Chelsea, one godine sa Jimenezom i Rossijem u napadu zajebali Liverpool, a prije tri sezone se usrali u evropske snove Unitedu. Oprosti, ovoga Arle. Nisam pročitao "one godine..." Weenie jedva čeka štamparsku grešku da može da demonstrira gledanje Liverpoola odavno. Kao što mu je generalno lakše kad Liverpool igra loše, pa da može da iznosi mišljenja. Srećom, Liv nije Weenie. Liv ne toleriše neakav Weenie spirit. Samo pozitiva. Samo nabrijavanje. I srećom, nije imao hrabrosti da pogleda penale u Istambulu, inače bi Liv izgubio. Siguran sam da je prekinuo gledanje tekme na poluvremenu i rekao: "Eto, govorio sam da nemaju pojma... da će ih Milan razbiti... nikakvi su... i treba da ih razbije Milan... kad su slabi u napadu, kad nemaju odbranu... Milan je 100 puta bolji - eto... znaš kad će da stignu 3:0. Nikad. Ne zvao se ja Weenie!" Nadan se i bit će puno bolje da ne gleda večeras tekmu, i srećom, nije na Anfieldu. To je neako, puno važno. Za Liverpool i prave fanove. Edited December 9, 2014 by archi
Weenie Pooh Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ma šta ti je, nema toga kod mene. Samo pozitiva i nabrijavanje! Super!
John Coltrane Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Jesu to odlucili da skrembluju "republikance"?
John Coltrane Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Hvala, imam web tv, ali sam navikao da double screen :)
archi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Hvala, imam web tv, ali sam navikao da double screen :) Super! :)
Lord Stef Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Lep gol Podolskog. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
archi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Cafu. @officialcafu 4m4 minutes ago I am watching my friends of @LFC ! Boa sorte @LucasLeiva87 e @Phil_Coutinho e #StevieG!!!
Recommended Posts