Aleksandar88 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Povratak u Pirot je bio malo zanimljiviji jer smo izgubili ortaka i sat i po apsolutno ništa nismo znali o njemu. Imao je zapisanu adresu gde je automobil, a problem je bio taj što mu je telefon bio isključen (nije ga platio na vreme) pa nije uopšte radio u romingu. Krenuli smo ka stadionu da ga tražimo, sa namerom da se obratimo i muriji, s obzirom da je popio solidnu količinu alkohola pa je svašta bilo moguće. I posle nekih sat i po, stigla je poruka sa nepoznatog broja da se vratio u bar jer nije mogao da pronađe kola. Bar je pronašao uz pomoć mape koju je dobio u nekom hotelu, gde su mu čak i nacrtali kako tamo da dođe. Treba li da napomenem da je potpuno zaboravio da je imao i zapisanu adresu gde smo parkirali automobil? Znaci ipak ste nasli M ? Nama zvoni tel u stanu i ja smrznut iz kreveta cujem, kao brate nije sa nama, dosli smo zajedno do stadiona i vise ga nismo videli. Inace ja sam poprilicno mrtav posto sam vozio ceo dan iz Sofije, pa cu sutra okaciti par slika i snimaka iz paba, gde je bilo bolje nego na utakmici.
copkillah Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Znaci ipak ste nasli M ? Nama zvoni tel u stanu i ja smrznut iz kreveta cujem, kao brate nije sa nama, dosli smo zajedno do stadiona i vise ga nismo videli. Inace ja sam poprilicno mrtav posto sam vozio ceo dan iz Sofije, pa cu sutra okaciti par slika i snimaka iz paba, gde je bilo bolje nego na utakmici. Ti si bio sa Ivanom? NIsam imao pojma.... Ma budala bre, još je ostavio pasoš u kolima i pričao je kako "generalno ima problema u sporazumevanju sa Bugarima i kako ih apsolutno ništa ne razume". Ali sve je ispalo okej na kraju. Čekamo snimke.
John Coltrane Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Middle, aj kad procitas prepricaj u 2 recenice.
Bright Billy Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 bilo im je skoro ko keksiju, samo sto nisu cirkali, jebali, iznajmljivali luksuzne apartmane, duzili se sa selebritijma a i vreme ih je malo zajebalo...
MiddleClass Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Middle, aj kad procitas prepricaj u 2 recenice. Fino im je bilo. Smrzli su se ko picke.
copkillah Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 bilo im je skoro ko keksiju, samo sto nisu cirkali, jebali, iznajmljivali luksuzne apartmane, duzili se sa selebritijma a i vreme ih je malo zajebalo... a predvorje Hiltona kroz koje su prošli igrači Liveprula se ne računa? <_<
John Coltrane Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 bilo im je skoro ko keksiju, samo sto nisu cirkali, jebali, iznajmljivali luksuzne apartmane, duzili se sa selebritijma a i vreme ih je malo zajebalo... Fino im je bilo. Smrzli su se ko picke. Hvala ljepa.
archi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Super za izveštaje sa Liverpoola! To je taj pravi Reds spirit koji vodi do prolaska grupe i nastavka igre u CL. Praćenje Liva po regionu, kao i po Ostrvu je Najvećost.
MiddleClass Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ne znam šta Vini misli o tome, a strah me da ga pitam.
archi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ne znam šta Vini misli o tome, a strah me da ga pitam. Hoćeš ja da ga pitam? :)
John Coltrane Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Super za izveštaje sa Liverpoola! To je taj pravi Reds spirit koji vodi do prolaska grupe i nastavka igre u CL. Praćenje Liva po regionu, kao i po Ostrvu je Najvećost. Moracu da promenim svoj potpis pod hitno.
archi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 http://www.goal.com/en/news/7209/nissan/2014/12/09/6873492/anfield-can-inspire-liverpool-to-another-famous-victory-say?ICID=HP_BN_5
ArleKino Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Gubi li Basel ikad u Engleskoj? Mislim, prošle godine uzeli Chelsea, one godine sa Jimenezom i Rossijem u napadu zajebali Liverpool, a prije tri sezone se usrali u evropske snove Unitedu.
Recommended Posts