John Coltrane Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Gledam Zenit-Benfika i razmisljam o sinocnoj tekmi CSKA-Roma i pokusavam da se setim da li je ikada prikazan lep fudbal u ovom kretenskom terminu od 18:00 (pre je to bilo 18:30)?!
Nemanja Posrbica Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 (edited) Gledam Zenit-Benfika i razmisljam o sinocnoj tekmi CSKA-Roma i pokusavam da se setim da li je ikada prikazan lep fudbal u ovom kretenskom terminu od 18:00 (pre je to bilo 18:30)?! Retko, jer za dobar fudbal su potrebna dva tima. U ovom terminu je uvek jedan ruski što izuzetno smanjuje mogućnost dobrog fudbal. Imam osećaj da će Benfica da čukne gol Zenitu do kraja. Edited November 26, 2014 by Nemanja Posrbica
Cash Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Retko, jer za dobar fudbal su potrebna dva tima. U ovom terminu je uvek jedan ruski što izuzetno smanjuje mogućnost dobrog fudbal. Imam osećaj da će Benfica da čukne gol Zenitu do kraja. Sta je sa Sulejmanijem i Fejsom kad se vracaju na teren.
Weenie Pooh Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Mjktjbm, kako se iživljava ovaj čovek... tim mu mora da pobedi u Bugarskoj da bi imao šanse da prođe dalje, a on izvodi sledeći sastav: Mignolet Manquillo Toure Škrtel Johnson Lucas Henderson Gerrard Allen Sterling Lambert Velški Xavi u špicu dijamanta, desni bek na levom beku, Lucas se vraća iz mrtvih... kao da pokušava da natera upravu da ga otpusti. Jedini plus je što se smilovao da ostavi Lovrena na klupi i tako ostavio kakvu-takvu šansu.
Nemanja Posrbica Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Sta je sa Sulejmanijem i Fejsom kad se vracaju na teren. Čini mi se nakon polusezone. Bila je priča da će se otarasiti Sulejmanija. Meni se njihova trojka u vezi jako sviđa: Perez - Samaris - Talisca. Dva od tri nova igrača, ali sa finim potencijalom kao postava da igraju u oba pravca odlično. Vrlo verovatno će ih brzo prodati, pre svega Argentinca i Brazilca. Mislim da se o Brazilcu malo previše pišu bajke upravo zbog dosta golova, ali izuzetno potentan igrač. Šteta što Gaitan nije sposoban da igra odgovorno u veznom redu, koliko god da je talentovan, nije sposoban da bude agresivno krilo kakav današnji fudbal traži u top timovima što mu je i ubilo potražnju na tržištu. Dosta se Benfica traži ove godine što je i očekivano kada se promenjeno dosta igrača. Biću iznenađen ako budu uzeli trofej u Portugalu, mada i Porto kašljuca.
MiddleClass Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Dugo je izdržala Borusija! I Liverpul. :D
Guest Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 sad ce Baloteli i Mesi da se naljute, ako uopste igraju.
Weenie Pooh Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 (edited) Moca Ne igra Baloo, a Messi ne znam ni ko je. Edited November 26, 2014 by Weenie Pooh
MiddleClass Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Lambert mačka! Najbolji ofanzivni igrač Lpoola!
Guest Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Moca Ne igra Baloo, a Messi ne znam ni ko je. kako ko? pa Lazar.
Recommended Posts