ОГИрс Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Покушајте овдје; http://www.netraja.net/p/sport.html
John Coltrane Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Сматраш да није био пенал? Мени дјелује да га је срушио, а самим тим што је био последњи играч + старт с леђа, црвени се подразумијева кад је већ свирао пенал. Benatia je uklizao pravo, ne ka Agueru tj. ne unutra. Ovaj je to iskoristio naslonivsi se na njega i posle padanja crveni je realan. Ali meni je ipak utisak kolika je kanta Siti. Shalke se bas raspada, nije ni cudo obzirom da fali par bitnih igraca. Maribor nastavlja da zabija (prosle sezone sam uzeo pare na GG kad igra Maribor), Barsa i PSZ ocekivano lagano. Puno golova za poluvreme.
Weenie Pooh Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 kakva majstorija suareza, skoro ko berkamp Igra centralno danas i vidi se koliko mu više leži. A ni Mesiju izgleda ništa ne fali da je malo povučeniji.
John Coltrane Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Joj kako igraju ševe Bavarci Sent from my iPhone using Tapatalk
ОГИрс Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 zasto je prekinut mec Sporting-Maribor? Мислим да је нека расвјета/рефлектори рикнула.
Have_Fun Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 (edited) Nema gola u drugom poluvremenu evo tutnuo ga Ajax :) a i Bilbao Edited November 25, 2014 by Have_Fun
Mr.Mxyzptlk Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 koja tuga je ovaj siti, a i ja koji sam odigrao keciks :D
ОГИрс Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 (edited) Кавани у стилу Пантеле. :misko: Ево га КУУУУУН! Ајде још 1. Edited November 25, 2014 by ОГИрс
Recommended Posts