MancMellow Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To City moze da kupuje PL, cim ima ljudsko sudjenje (gledao sam drugo poluvreme) odmah krah
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To City moze da kupuje PL, cim ima ljudsko sudjenje (gledao sam drugo poluvreme) odmah krah
MiddleClass Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Sukiju fali fudbala. Promašio 1 na 1 sa golmanom u prvom. Samo da Roma ispadne, a hoće li proći Rusi ili Siti manje je bitno.
archi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Siti- klub za mala evropska dela. Maribor ispao car.
John Coltrane Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 To City moze da kupuje PL, cim ima ljudsko sudjenje (gledao sam drugo poluvreme) odmah krah Slazem se. Kako drugacije objasniti ovo visesezonsko blamiranje sa tolikim paretinama?!
crtamOrasi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Arh, nismo ni pripretili ko ljudi, jebo ga Destro. Dizem ruke od njega, manje se trudi od Ljajica, sto je skoro delovalo nemoguce. Grci opet izdominirali.
Cash Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Orasi ceka vas tezka bitka sa CSKA za 2.mesto. Tosic ce vas poslati u ligu Evrope :D
crtamOrasi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ako nas Tosic naguzi onda nismo ni za bolje Salu na stranu, da mi je neko pre pocetka grupne faze rekao da cemo sa CSKA igrati odlucujucu tekmu za prolaz (gde imamo lepu h2h gol razliku iz prvog meca) prihvatio bih oberucke. Dobro je i sto ce se igrati na poluneutralnom terenu (bez publike, ako je to ikad bio faktor u Moskvi) i sto nije bas zadnje kolo pa da se kliza umesto trci. Nije neka mudrost reci da nam kao ekipa mnogo vise leze od Cityja, trkacki i brzinski su slabija ekipa, a to je bio glavni problem u poslednje 3 CL tekme. Ako Gervinho i Iturbe ne mogu da ubace pored onih teskasa vise no sto ce nam uvaljati Doumbia onda i neka ispadnemo (pu-pu-pu!). Al prvo nek Bayern uzme bar bod ovamo.
porucnik vasic Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Како о утакмици пишу Енглези... http://www.theguardian.com/football/blog/2014/nov/05/manchester-city-pellegrini-cska-moscow-chmpions-league ... акако мучени становноци Вучићстана: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=06&nav_id=920622 Одлично за нализу спортских култура кооје баштине једни и други.
John Coltrane Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Sad gledam kako je Monreal posle faula na Mitrovicem dobio zuti karton u stvari zbog hvatanja sudije za ruku, pa se setim onog Hartovog udaranja glavom sudije Olivera.
yolo Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Da li je na kraju utvrđena ijedna stvarna greška grčkog sudije sinoć? Ovaj tekst na B92 je urnebesan, sad ću da pišem Novakoviću da ga pitam koji je moron to sastavio. Jedino što nisam dobro video je neka penal situacija ne znam nad kim, na samom kraju tekme. To na stranu, dečko je sudio skoro pa briljantno, za ukupan dojam fali crveni za Nasrija.
John Coltrane Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Verblum pravi faul sa ledja cist zuti i to bi bio drugi zuti, sudija sa zadrskom svira faul i nema pojma kome da da karton, na kraju ga daje Ignasevicu a ovaj pokazuje prstom na Verbluma u fazonu "on je nisam ja" Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
MancMellow Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Како о утакмици пишу Енглези... http://www.theguardian.com/football/blog/2014/nov/05/manchester-city-pellegrini-cska-moscow-chmpions-league ... акако мучени становноци Вучићстана: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=06&nav_id=920622 Одлично за нализу спортских култура кооје баштине једни и други. da znas inace +1 na ovo sto je Gazza napisao
zoki Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nema ih od večeras na Google play-u :( Ili ih je ukinulo ili nema više za dž.. A taman smo ih provalili.. Izvinjavam se za off ali ovde smo pisali.. Nema ih na Google play-u ali ih ima na FB-u (AK IPTV se zove grupa), tu izbacuju lozinke, trenutna je play55..
Recommended Posts