189- Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 smejali smo se arsenalu a na kraju ce jedino oni uzeti bod od engleskih klubova
Weenie Pooh Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cuj Strajnica o Vucicu, Putinu i gasu. Jebem vam mater govnarsku. Zezaš? :D Daj neki summary za nas uskraćene što se zlopatimo ne-RTS-ovskim streamovima?
Cash Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ivanovic ide na levog beka,neverovatno pa nije trener chelseja Djoric.
Guest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ja ih razumem u potpunosti. dosadno takmicenje.
Zhota Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ja ih razumem u potpunosti. dosadno takmicenje. e jebiga sad.
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zezaš? :D Daj neki summary za nas uskraćene što se zlopatimo ne-RTS-ovskim streamovima? Ja gledam Romu na kompu preko web tv (sve Arene) ili samo cujem kretena i ne mogu da verujem sta cita. U prvi mah je bilo kao najava vesti ili tako nesto (Sledi posle utakmice fazon) a onda na pomen Vlade RS reko da li garancihe za Seselja a Hag zeleno svetlo, kad ovaj poce o ruskom gasu i ovoj dvojici pedera. Evo sad ovaj u prenosu rulja 3:1, lopta iz slobodnjaka olizala spoljnu mrezu Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Видим да је учитељ преписивао од ученика. -_- А овај Сити је дно.
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ulazi Šaćiri- dron ga spušta na teren Alianca :D Sent from my iPhone using Tapatalk
Lord Stef Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Krtica na San Mamesu :D Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
189- Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 jebem sve zivo i mrtvo ovom jebenom sudiji. cist penal + gol nam je ukrao.
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Verblum pravi faul sa ledja cist zuti i to bi bio drugi zuti, sudija sa zadrskom svira faul i nema pojma kome da da karton, na kraju ga daje Ignasevicu a ovaj pokazuje prstom na Verbluma u fazonu "on je nisam ja" Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Yaya odlepio, sabanizam + divljastvo. Dzabe vam novci... Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts