zoki Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Dajte pass za tviet.tvNema ih od večeras na Google play-u :( Ili ih je ukinulo ili nema više za dž.. A taman smo ih provalili..
Weenie Pooh Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ^^ Nije ih ukinulo još, ja gledam sa starim passom.
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ugura ga Riberi, ocekivano. Ne znam cemu ovo Garsijino jajarenje sa Zervinjom, Totijem, Pjanicem na klupi?! Ko Rodzers sinoc, unapred skinuo gace i naguzio se, a Roma ima odlicne izglede za prolaz. Sent from my iPhone using Tapatalk
zoki Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ^^ Nije ih ukinulo još, ja gledam sa starim passom.Ne briši kolačiće.. Nema više preko tableta..
189- Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 al je zato city odlican :D ne gledam utakmicu pa ne znam kako to gube, ali se nadam da ce preokrenuti
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cuj Strajnica o Vucicu, Putinu i gasu. Jebem vam mater govnarsku.
Krampa Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cuj Strajnica o Vucicu, Putinu i gasu. Jebem vam mater govnarsku. da se narod malo opusti
Guest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 da se narod malo opusti Krampa je retka zver, uvek pun razumevanja
levi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kakva kretenska reakcija Klišija kod drugog gola, ono ni Planić ne bi uradio. samo da je dodao prvom do sebe ne bi bilo ništa
Krampa Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Krampa je retka zver, uvek pun razumevanja pametan cova
Cash Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Maribor vodi, ljudski vrt je mnogo neugodan teren
Recommended Posts