kralj Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Specijalac komentariše činjenicu da Rodžers izvodi B-tim u Madridu: “I don’t speak about Liverpool, I speak about myself: If one day I go to a game and I don’t feel I can win, maybe I don’t go. So, normally, against the most difficult opponents, I will try to go with my best team. “But who knows? Liverpool might play a fantastic match and win and rest players and the players are in great condition to play against Chelsea. In this case it might be a genius decision. In football it is difficult to comment.” Umereno, vaspitno, pravedno, očinsko pojebavanje. Da je neki drugi trener u pitanju, bio bi podrugljiviji -_- :ziga: Kakav je car, ne bi me čudilo da za vikend izvede Zumu, Salaha i drugare i izdominira, da taj luksuz nije potrošio prošle sezone.
MiddleClass Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nego, je li se spremio Rudi Garsija za još jedno taslačenje? :D
Cash Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Bolje da svrbi guza od Bajerna nego od Parme jel tako ORASI :D
Renegade Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 http://sportska-tv.in/lag/1 sasvim fin multi
Malvo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ajaks ubija barsu, pet minuta nisu spojili tri dodavanja, ne mogu da se izbore sa njima na sredini. ćavi na kraju ne ode u taj katar?
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Uf kako se Florenci sam povredio :( edit: Holebas, Manolas, Torosidis Edited November 5, 2014 by John Coltrane
Guest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 povraca mi se kad vidim kako Barsa izvodi korner. u Primeri su prvi po broju kornera i nijedan gol, ni u tragovima.
189- Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 chelsea je ocajan. drogba i schurrle katastrofalni
Malvo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 povraca mi se kad vidim kako Barsa izvodi korner. u Primeri su prvi po broju kornera i nijedan gol, ni u tragovima. uvali ga mesi glavom ali najbolje kod tih kornera je što štoperi redovno dođu u kazneni i kako kombinacija odmiče, tako oni lagano kas unazad, ne znaju ni za koji su moj dolazili.
Guest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hahaha kakv kretenski gol barse +1 kako Mesi nadskoci ovog u odbrani, jbt?
Recommended Posts