crtamOrasi Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ih, sto volim sto je izgubio rubentus. ^_^
MiddleClass Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Kakva je LŠ reality check za calcio ekipe!
Zhota Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 djoka ce svi da vam onako padaju pod noge bez borbe u ligi sampiona. juve vaffanculo! mrs! <_<
crtamOrasi Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Kakva je LŠ reality check za calcio ekipe! Podzemni udari
Zhota Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 kripl fajt. ludogorec-liverpul-bazel. <_< meni tu ludogorec deluje kao najozbiljnija ekipa.
John Coltrane Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Kakav kreten, majko moja. Real je bogatiji zbog prodaje suvenira i poreskih olakšica, ej. Ne zbog disproporcionalnih para od TV prava, nego zato što su u Engleskoj jači porezi pa ne može pošten klub da zaradi. Zaboravio si švapske novce u Realu, a zbog ulaganja GER u okviru EU. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 E to, to. Švapski novci. Čovek čita žutu štampu na svim jezicima sveta (putem google translate, verovatno). Realu svaka čast za ovo zagrevanje, ali ozbiljan fudbal tek predstoji -_-
porucnik vasic Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 meni tu ludogorec deluje kao najozbiljnija ekipa. +1
yolo Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Kakve su procene cenjenog pućanstva, ko će biti četvrti za polufinale uz Real, Čelzi i Bajern. Jebeš mi sve ako ne bi navijao čak i za Barsu u takvom raspletu, samo da ne bude dosadno.
Recommended Posts