September 30, 201410 yr Ma gde nije, skoro je sapleo golmana. Posto je Salke u pitanju, mogao je i da ga slomi, ja nisam nista video sem gola <_<
September 30, 201410 yr apsolutno mi je nejasna odluka trenera sportinga da igra tako visoko sa zadnjom linijom. mogli smo dati komotno 5-6 gola u prvom poluvremenu i samo pukom srecom i dekoncentrisanoscu coste i shurrlea je 1-0. odbrana im je ispala jedno deset puta i to najobicnijim dodavanjem. inace, kao da igramo bez levog krila. hazard i shurrle se sudaraju na desnoj strani
September 30, 201410 yr drugi 110% sansa propustena. 1v1 sa golmaom masi oscar. sad se vidi da je fm realan
September 30, 201410 yr Pelegrini ubacuje debelog umesto Dzeke, na 1:1. Zanimljivo. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 30, 201410 yr Pa morao bi. Bio je poslednji, niđe veze sa loptom, a i start mu nije bio naivan. Toresa bi mesec dana sastavljali.
September 30, 201410 yr kakav sprint hazarda u odbranu, siguran sam da u zivotu nije tako brzo trcao nazad
September 30, 201410 yr kakav sprint hazarda u odbranu, siguran sam da u zivotu nije tako brzo trcao nazad I to posto ga je Specijalni danas dobro izribao! (Rekao da je spor i mentalno i fizički)