assignment Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ovo je simpa: Liverpool won. Chelsea, Arsenal and Man City didn't. #LFC Mojega simpa, jebali ih nizeklasni Bugari a oni dobili penalom u zadnjem minutu, nevermind, Liverpool je bio OCAJAN i ne mislim da ce daleko stici... Link to comment
assignment Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 nepodnosljiva mi je ova kurcobolja sitija. pocinju opako da me nerviraju zbog tog utiska neambicioznosti, realno su mogli mnogo vise da urade veceras, nezavisno od boatengovog napucavanja. Zato sto klub nema duh, igraci su najveci placenici i igraju bez srca, to je bar moje misljenje, najbolji primer protiv je npr Dortmund.... Link to comment
porucnik vasic Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Zato sto klub nema duh, igraci su najveci placenici i igraju bez srca, to je bar moje misljenje, najbolji primer protiv je npr Dortmund.... Да ли се исто примењује на Челси? Link to comment
Weenie Pooh Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Čelsi ima Duha koji Hoda Link to comment
porucnik vasic Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Čelsi ima Duha koji Hoda Само још да је ту Филипе Кајетано... Link to comment
Weenie Pooh Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ima onaj Chico u Labuđem Moru, ali ne znam koliko su spremni da ga prodaju direktnim rivalima za vrh tabele. Link to comment
archi Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 nepodnosljiva mi je ova kurcobolja sitija. pocinju opako da me nerviraju zbog tog utiska neambicioznosti, realno su mogli mnogo vise da urade veceras, nezavisno od boatengovog napucavanja. Siti se zapravo jako trudio. Ali, to je tip kluba koji može da osvaja Premier ligu, međutim, čim dođe u CL i naleti na Bajern, Barsu, Real... može da osvoji samo peglu. Link to comment
Timmi Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 milivojevic je pretrcao manje od 12.5 km. Link to comment
borris_ Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Ne znam na kojem je topicu bilo, pa da napisem na ovom. Pisalo se o FFP-u i o Realu. Kralj je napisao da Real zaradjuje ono sto potrosi tako da ga FFP ne moze zakaciti. Danas procitah informaciju da je Realov bruto dug porastao za 11% na 602M€ (veci nego ukupni prihodi). Pitam se kako Real moze da trosi vise nego sto zaradjuje a da FFP ne zakaci? Link to comment
kralj Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Od kad je taj tekst? Tih 11% se koliko sećam spominjalo i prošlog leta. Link to comment
borris_ Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Tekst od prije 6 dana. http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2014/09/20/5119327/real-madrid-over-470-million-in-debt Bruto dug za sezonu 2012-2013 je bio 541M€ i porastao je na 602M€ za sezonu 2013-2014. Izmedju ostalog duguji i drzavi (valjda poreze). Link to comment
MiddleClass Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Vodi Bajern iz sumnjivog penala. Isto tako Levin gol je poništen zbog ofsajda, a moguće da je bila linija. Link to comment
John Coltrane Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Bambi imao lepu sansu posle promasenog zicera Muse. Sve u svemu zanimljivo poluvreme, vidi se da Bajernu (i dalje) nedostaje par bitnih igraca. Link to comment
Velocipede Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Isto tako Levin gol je poništen zbog ofsajda, a moguće da je bila linija. Na usporenom snimku se vidi da je bio u ofsajdu Link to comment
John Coltrane Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Kujpers okrecio, Aguero zabio. Yanga Mbia u startnoj :( Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts