keksi krem Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dobili smo laku grupu i imamo odlican raspored, tako da prvo mesto ne bi smelo da dodje u pitanje...ocekujem 6 laganih pobeda, a onda da u osmini finala izvucemo ekipu tipa Schalke/Sporting ili Porto/Bilbao...
Babu Bhatt Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 @Orasi Pa Tošić nije jedini igrač kojem se predbacivalo kako za reprezentaciju ladi jaja i veze nema dok za klub kida. Kakav god bio, činjenica je da u CSKA pruža izuzetno dobre partije. Isto tako je činjenica da je CSKA vrlo dobra ekipa koja može otvoreno da se sa Romom potuče u oba meča, i njima će više odgovarati dobar teren u Rimu u to budi uvjeren jer nisu krljatori kojima paše razrovarena livada pa da igraju na 0:0. Bayern - City će svakako opet biti zanimljivo. Bilbao može mnogo u svojoj grupi, Bayer je vrlo dobar i mislim da će Zenit opet zaglaviti u grupi. Chelsea će se prošetati, tipujem na nekih 16 bodova. PSG će uzeti prvo mjesto u grupi Kataloncima a Juve će se namučiti, Oly ima dobre šanse u dvomeču sa njima.
kralj Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Tošić kida? On je loš igrač na svim nivoima. Fine grupe. Barsa-Čelsi finale. Murinjo naravno uzima.
Weenie Pooh Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Zalicu se VIniju zbog ovog jinxa Nemoj da se žališ, nisam ti ja Savet bezbednosti UN. Bolje pokreni sve moguće mere odmazde, a ja ću te tiho ali zdušno podržati kao Amerika Izrael...
Babu Bhatt Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 @kralj Treba biti realan i reći da Tošić za CSKA igra ugl vrlo dobro, pa nisu ni oni prsli da bi ga godinama držali kao startera, ljudi su pored ultramegabogatog Zenita dvaput u nizu uzeli naslov, redovno igraju LŠ. Za reprezentaciju se slažem da je čovjek dao puno premalo.
porucnik vasic Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dobili smo laku grupu i imamo odlican raspored, tako da prvo mesto ne bi smelo da dodje u pitanje...ocekujem 6 laganih pobeda, a onda da u osmini finala izvucemo ekipu tipa Schalke/Sporting ili Porto/Bilbao... Како си ти мега забаван.
crtamOrasi Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 @ BB Tosic moze da igra kako hoce za CSKA, cim predje stepenicu vise izgubi prednost koju pravi u napadu protiv slabije konkurencije i bude redovno stetan za svoju ekipu na terenu. Dovoljno puta sam ga gledao, bar u reprezentaciji, da mi bude jasno kakav je igrac. Verovatno ne postoji veci alibi defanzivac na svetu od njega. Bice pored protivnickog igraca u najvecem broju slucajeva, ali nikada nece napraviti korak kojim ce pokusati da konktretno napadne loptu. Igrac rutisnki prodje kao pored duha, a on samo nastavi dalje sa kasom, bitno da je sacuvao svoje nozice. Daleko je on od te klase koja sebi moze da dozvoli da ne ucestvuje u igri, mnogo daleko. Ofanzivno ume da stvori visak, naravno, samo je pitanje ko je sa druge strane. A ruska liga nikako nije isto sto i CL. Meni je on najgori igrac u reprezentaciji sa vise od 5 nastupa ikad. Totalna drkoska stetocina koja se izivljava nad slabijim (obicno neuspesno) i rutinski ispari iz utakmica protiv jacih. Verovatno me sve Race i Fejse zajedno u paketu nisu nervirali kao on sam.
Moća Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dobili smo laku grupu i imamo odlican raspored, tako da prvo mesto ne bi smelo da dodje u pitanje...ocekujem 6 laganih pobeda, a onda da u osmini finala izvucemo ekipu tipa Schalke/Sporting ili Porto/Bilbao... Vi to kao Siti sto istamburao sve redom?
crtamOrasi Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Potencijalno zanimljiva stvar (potencijalno i glupa), mozda se promeni nacin odredjivanja sesira ubuduce. Prvaci 7 najjacih liga plus osvajac CL bi bili nosioci grupa, ostatak bi verovatno isao na osnovu koeficijenta. http://www1.skysports.com/football/news/30778/9446534/domestic-winners-to-benefit-as-uefa-plans-change-to-champions-league-seeding-system
John Coltrane Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Naravno mrtvi PTC nastavlja da ne prenosi tekme utorkom, republikanci daju BVB-Arsenal, a Arena (pored multija na drugom sa acentom na pravoslavnu bracu) daje Live-Ludogorec, BVB-Arsenal, Real-Bazel i na petici Benfika-Zenit.
gone fishing Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 žali se vučiću ^_^ - arena je vlasništvo telekonja, a telekonj je u većinskom državnom vlasništvu, dakle država sprečava 90% stanovništva da gleda lš utorkom kako bi telekonj bio konkurentan sa sbb-om - ali može biti i gore od ovoga, može se desiti da neka od komercijalnih tv stanica sledeći put otkupi prava da prenosi lš sredom pa da se pozdravimo sa hd prenosima sa rts-a
Timmi Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mislim da to ne moze, mora biti jedan dan na drzavnoj televiziji.
gone fishing Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 jeste 1 dan na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću, ne nužno na rts-u, seti se da je b92 prenosio lš nekoliko godina
Recommended Posts