Babu Bhatt Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Bayern je prejak i predominantan fizicki da bi Barca mogla da parira. Potrebne su dvije cudesne partije isturenog trozubca Katalonaca da bi imali ikakve sanse. Real ce ugaziti Torineze. Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
ducca Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Koliko god bih voleo Barsu u finalu, mislim je vise nego realno da cemo gledati Bayern - Real u Berlinu.
MiddleClass Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Uuuu Berlin, strani i domaci mediji zovu Pantelu za izjavu. Potom se otimaju se ko ce da ga ima za strucnog konsultanta. On ipak bira Straju i Golca...
gervasius twinkleminkleson Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Kad se setim samo one Inter LigaSampiona groznice Ili ono kad je United igrao finala...
MiddleClass Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Jedini neporazeni tim u ovogodisnjoj LS je Celzi!The Special One!!!
Strahan Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Lewa jutros odradio trening,nosio masku. Videcemo da li će igrati. Sent from my iPhone using Tapatalk
assignment Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Voleo bih finale Real - Barca Iako mi ni jedni ni drugi nisu dragi, moram reci da mi Bajern i Juve nisu uopste dragi tako da se nadam njihovom izpadanju...
John Coltrane Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Ili ono kad je United igrao finala... Sektasenje je sveprisutno jos od kraja 2007. godine leta gospodnjeg i ne posustaje,a propo UTDa, dok je Inter igrao samo jedno leto (i ne samo Inter).
Strahan Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Rode zavrsio sezonu. Umeo da zatvori kad treba, korektna sezona za njega. Edited May 5, 2015 by Ugo
gervasius twinkleminkleson Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Uzasan Real pozadi, potpuno je Ancelotti promasio sa ovih 4-4-2. Juve ih je pojeo na sredini.
Recommended Posts