April 24, 20159 yr Bayern je prejak i predominantan fizicki da bi Barca mogla da parira. Potrebne su dvije cudesne partije isturenog trozubca Katalonaca da bi imali ikakve sanse. Real ce ugaziti Torineze. Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
April 24, 20159 yr Koliko god bih voleo Barsu u finalu, mislim je vise nego realno da cemo gledati Bayern - Real u Berlinu.
April 24, 20159 yr Uuuu Berlin, strani i domaci mediji zovu Pantelu za izjavu. Potom se otimaju se ko ce da ga ima za strucnog konsultanta. On ipak bira Straju i Golca...
April 24, 20159 yr Kad se setim samo one Inter LigaSampiona groznice Ili ono kad je United igrao finala...
May 4, 20159 yr Lewa jutros odradio trening,nosio masku. Videcemo da li će igrati. Sent from my iPhone using Tapatalk
May 4, 20159 yr Voleo bih finale Real - Barca Iako mi ni jedni ni drugi nisu dragi, moram reci da mi Bajern i Juve nisu uopste dragi tako da se nadam njihovom izpadanju...
May 4, 20159 yr Ili ono kad je United igrao finala... Sektasenje je sveprisutno jos od kraja 2007. godine leta gospodnjeg i ne posustaje,a propo UTDa, dok je Inter igrao samo jedno leto (i ne samo Inter).
May 5, 20159 yr Rode zavrsio sezonu. Umeo da zatvori kad treba, korektna sezona za njega. Edited May 5, 20159 yr by Ugo
May 5, 20159 yr Uzasan Real pozadi, potpuno je Ancelotti promasio sa ovih 4-4-2. Juve ih je pojeo na sredini.