April 23, 20159 yr Ja bih samo da izjavim za dnevnik da bi bilo lepo da Real i Barca igraju 2 utakmice... Mislim, lepo za gledanje...
April 23, 20159 yr pa i igrace, zar iko veruje da ce govno dozvoliti da u finalu budu dva spanska tima...
April 23, 20159 yr pa i igrace, zar iko veruje da ce govno dozvoliti da u finalu budu dva spanska tima... Da, to se nije desilo već ko zna koliko godina.
April 23, 20159 yr Ali kakav danak iskustvu je platio Simeone sinoć što nije ubacio ploditelja Toresa. Da je bio neki ruki ubacio bi ga i ušao u finale.
April 23, 20159 yr aj mi gledas u dlan, il u kafu. Bog ti dao zdravlje, daj prvo neki dinar, vidi kako si šaramantan!
April 23, 20159 yr Ja bih samo da izjavim za dnevnik da bi bilo lepo da Real i Barca igraju 2 utakmice... Mislim, lepo za gledanje... Skini tekme iz LigeBBVA Ja prizeljkujem Bajern-Barsa, da vidim kako ce Pep udariti na svoje. A i tamo, nekako nostalgicno mi zvuci Juve-Real.
April 23, 20159 yr Skini tekme iz LigeBBVA Ja prizeljkujem Bajern-Barsa, da vidim kako ce Pep udariti na svoje. A i tamo, nekako nostalgicno mi zvuci Juve-Real. to jeste. a mislim da juve protiv reala mozda i ima neke sanse, protivu ova 2, tesko. drugi par treci svecki rat
April 23, 20159 yr Real i Bajern neka se ponovo pokolju za finale, da vidimo jel naucio sta Pep, a Barca lagano preko Mafije...
April 23, 20159 yr JeeeeeeeeeboteNe postoji veci baksuz od ovog lika :/http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=23&nav_id=984242
April 23, 20159 yr Pa on da peva koliko je odigrao obzirom na ligamente kolena. Sta reci za mucenog Strotmana, o Diabiju i da ne pricamo. Kad se setim Oven "bolnicka postelja" Hargrivsa tek. Sent from my iPhone using Tapatalk
April 24, 20159 yr Како га је Красић ономад изломио, није дошао себи. Додуше, није ни Красић ... :ziga: