crtamOrasi Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Pot 1 Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal, Porto Pot 2 Schalke 04, Borussia Dortmund, Juventus, PSG, Shakhtar Donetsk, Basel, Zenit, Manchester City Pot 3 Bayer Leverkusen, Olympiacos, CSKA Moscow, Ajax, Liverpool, Sporting Lisbon, Galatasaray, Athletic Bilbao Pot 4 Anderlecht, Roma, Ludogorets, Apoel, BATE Borisov, Maribor, Monaco, Malmo Nista sem jednog
MocaVukotic Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 uh dva velika kluba, jedan mali i jedni paćenici
Lancia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 uh dva velika kluba, jedan mali i jedni paćenici to si poredjao po redu?
crtamOrasi Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Barsa, PSG, Liverpul i Roma. Ne bi mi smetalo da nam zapadnu jalovi pimpleri. I onako je tek 25% sansi da upadne sekira u med sa Portom il Benficom (prvi su grozni, drugi sa pola proslogodisnjeg tima), ako moze treba neko od ostalih neka budu jazavicari. Realne su sanse da ih drmnemo jednom, a odjeknulo bi vise no AM, recimo. uh dva velika kluba, jedan mali i jedni paćenici Ko su pacenici?
MocaVukotic Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) ne, to je idelalan scenario za grupe. dva velika kluba, barca i pool,1 wanna be veliki roma, i paćenici iz pariza koji su ligue 1 videli kad je pool već bio osvojio 4 lige šampiona Edited August 28, 2014 by MocaVukotic
*edited by mod Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Da ima sta da se prati: Real Juve Liverpul Monako Atletiko Siti BajerRoma I jedna klasicna Barsina boranija od grupe Barsa Sahtjor u egzilu Sporting Ludogorec
cvrlle Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 I jedna klasicna Barsina boranija od grupe Barsa Sahtjor u egzilu Sporting Ludogorec kad ga nema ac milan da se umuva u tu grupu :D
*edited by mod Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Nema ni Man U, oni su vazda dobijali te lagane grupe, mada nisu uvek iz njih izlazili. Ja samo apelujem da se preskoce dvomeci Bajern-Siti i Real-Dortmund
crtamOrasi Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Neb teo samo AM i City. Nedovoljno aktraktivni, a naguzili bi nas rutinski. to si poredjao po redu? Mislim da si pomesao mene i Romu.
Lancia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Mislim da si pomesao mene i Romu. taman posla :) ej bre nemam nista licno protiv tebe. reci i ti meni da lupam, jaka stvar.
Recommended Posts