August 28, 201410 yr Pot 1 Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal, Porto Pot 2 Schalke 04, Borussia Dortmund, Juventus, PSG, Shakhtar Donetsk, Basel, Zenit, Manchester City Pot 3 Bayer Leverkusen, Olympiacos, CSKA Moscow, Ajax, Liverpool, Sporting Lisbon, Galatasaray, Athletic Bilbao Pot 4 Anderlecht, Roma, Ludogorets, Apoel, BATE Borisov, Maribor, Monaco, Malmo Nista sem jednog
August 28, 201410 yr Barsa, PSG, Liverpul i Roma. Ne bi mi smetalo da nam zapadnu jalovi pimpleri. I onako je tek 25% sansi da upadne sekira u med sa Portom il Benficom (prvi su grozni, drugi sa pola proslogodisnjeg tima), ako moze treba neko od ostalih neka budu jazavicari. Realne su sanse da ih drmnemo jednom, a odjeknulo bi vise no AM, recimo. uh dva velika kluba, jedan mali i jedni paćenici Ko su pacenici?
August 28, 201410 yr ne, to je idelalan scenario za grupe. dva velika kluba, barca i pool,1 wanna be veliki roma, i paćenici iz pariza koji su ligue 1 videli kad je pool već bio osvojio 4 lige šampiona Edited August 28, 201410 yr by MocaVukotic
August 28, 201410 yr Da ima sta da se prati: Real Juve Liverpul Monako Atletiko Siti BajerRoma I jedna klasicna Barsina boranija od grupe Barsa Sahtjor u egzilu Sporting Ludogorec
August 28, 201410 yr I jedna klasicna Barsina boranija od grupe Barsa Sahtjor u egzilu Sporting Ludogorec kad ga nema ac milan da se umuva u tu grupu :D
August 28, 201410 yr Nema ni Man U, oni su vazda dobijali te lagane grupe, mada nisu uvek iz njih izlazili. Ja samo apelujem da se preskoce dvomeci Bajern-Siti i Real-Dortmund
August 28, 201410 yr Neb teo samo AM i City. Nedovoljno aktraktivni, a naguzili bi nas rutinski. to si poredjao po redu? Mislim da si pomesao mene i Romu.
August 28, 201410 yr Mislim da si pomesao mene i Romu. taman posla :) ej bre nemam nista licno protiv tebe. reci i ti meni da lupam, jaka stvar.