Jump to content

Uefa Champions League 2014/15

Featured Replies

daj stream!!!

nedam :fantom:

Edited by ToniAdams

desava li se sta na tim utakmicama. ni gola, ni kartona

Zavera LŠ protiv Arene Sport i Telekoma...

Ja bačim pogled tu i tamo na madriđane, ali mi očajan neki strim pa puštio i ja tkz. derbi da se džabe ne nerviram zbog seckanja. Reklo bi da atletiko nema ovde šta da traži, real je brutalan sad kad su se vratili hames i luka. Kakav je ovaj kolumbijanac ploditelj, naklon do poda.

Nisam video.

Izgleda da jeste bio penal. Steta za monaco, bas sam ih zagotivio.

Hvala remi!

Ja bačim pogled tu i tamo na madriđane, ali mi očajan neki strim pa puštio i ja tkz. derbi da se džabe ne nerviram zbog seckanja. Reklo bi da atletiko nema ovde šta da traži, real je brutalan sad kad su se vratili hames i luka. Kakav je ovaj kolumbijanac ploditelj, naklon do poda.

Sve je to tacno, ali Simeone po sedmi put ove sezone ne gubi od Ancelottija. :Hail:

@arle

Jes i to za hail. :) Ne bi svakako bilo mudro ikad otpisati čola, ali ovakav real je definitivno mnogo bolja ekipa.

Edited by Ruxin

Nije mi jasno kako sudija nije dao Karvalju crveni.

Nije bio penal, faul je bio van 16m. Slab meč u Torinu, Juve imao sreću da ih Monaco nije otvorio kao Arsenal, ovako imaju solidnu zalihu pred revanš, ali isto tako na takvim mečevima se vidi kvalitet trenera, Juve ima kvalitet da iskontroliše ceo taj meč.