ToniAdams Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) daj stream!!! nedam Edited April 14, 2015 by ToniAdams
Timmi Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 desava li se sta na tim utakmicama. ni gola, ni kartona
Pokojni Ruxin Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Ja bačim pogled tu i tamo na madriđane, ali mi očajan neki strim pa puštio i ja tkz. derbi da se džabe ne nerviram zbog seckanja. Reklo bi da atletiko nema ovde šta da traži, real je brutalan sad kad su se vratili hames i luka. Kakav je ovaj kolumbijanac ploditelj, naklon do poda.
Remi Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Ja bačim pogled tu i tamo na madriđane, ali mi očajan neki strim pa puštio i ja tkz. derbi da se džabe ne nerviram zbog seckanja. Reklo bi da atletiko nema ovde šta da traži, real je brutalan sad kad su se vratili hames i luka. Kakav je ovaj kolumbijanac ploditelj, naklon do poda. dobar http://www.vipleague.me/football/297444/1/atletico-madrid-vs-real-madrid-live-stream-online.html
Meazza Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Izgleda da jeste bio penal. Steta za monaco, bas sam ih zagotivio.
ArleKino Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Ja bačim pogled tu i tamo na madriđane, ali mi očajan neki strim pa puštio i ja tkz. derbi da se džabe ne nerviram zbog seckanja. Reklo bi da atletiko nema ovde šta da traži, real je brutalan sad kad su se vratili hames i luka. Kakav je ovaj kolumbijanac ploditelj, naklon do poda. Sve je to tacno, ali Simeone po sedmi put ove sezone ne gubi od Ancelottija.
Pokojni Ruxin Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) @arle Jes i to za hail. :) Ne bi svakako bilo mudro ikad otpisati čola, ali ovakav real je definitivno mnogo bolja ekipa. Edited April 14, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Nije mi jasno kako sudija nije dao Karvalju crveni.
Nemanja Posrbica Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Nije bio penal, faul je bio van 16m. Slab meč u Torinu, Juve imao sreću da ih Monaco nije otvorio kao Arsenal, ovako imaju solidnu zalihu pred revanš, ali isto tako na takvim mečevima se vidi kvalitet trenera, Juve ima kvalitet da iskontroliše ceo taj meč.
Recommended Posts