MiddleClass Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Neka namjesti finale. A i to ce. Nece se Barsa i Real sastati prije polufinala. Bajern isto nece sa njima... kao slucajno.
borris_ Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Dve ubedljivo najveće šanse je promašio Arsenal u prvoj utakmici (Giroud sam sa 5 metara i Welbeck sa 7 pogađa Walcotta). Do slučajnog gola Kondogbie nisu centar prešli. Kao što rekoh, da se odigra još deset serija, bili bi srećni da dobiju jednu. Ali, who cares, dobili su, idu dalje, bla bla... Monako daje slucajne golove, odbrana Arsenala izdala tim, dok taj isti Arsena daje golove iz predivno izgradjenih akcija, najposteniji tim bla, bla bla...
Ivo Petović Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Monako daje slucajne golove, odbrana Arsenala izdala tim, dok taj isti Arsena daje golove iz predivno izgradjenih akcija, najposteniji tim bla, bla bla... Dosadan si.
John Coltrane Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ipak, svaka čast. Nije što navijam za njih, ali mislim da je ovo trenutno najpošteniji tim u Evropi. Fino me nasmeja veceras :D . Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 middle za koga navijas ako torres sutira odlucujuci penal?
Ivo Petović Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Fino me nasmeja veceras :D . Sent from my iPhone using Tapatalk Pazi, za Felainija, Di Mariju i Younga su paragoni poštenja. Ups, i Januzaja, kako sam njegao mogao da zaboravim. Edited March 17, 2015 by Ivo Petović
MiddleClass Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 middle za koga navijas ako torres sutira odlucujuci penal? Ne bih volio da se to desi jer on ne masi... :(
Have_Fun Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 pih, i ovo mi neki Nemci... promasili 3 penala.. pfffff
Recommended Posts