assignment Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Meni je bas drago zbog PSG-a, dve godine bili bolji tim i ispadali... Takodje smatram da PSG moze da dobije bilo koju ekipu, pa uz neku povoljnu konstalaciju cak do finala...
MiddleClass Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Naravno da može. Spucali su grdne pare i imaju top ekipu. Fali im malo bolji menadžer i to je to. Volio bih da odu jako do samog kraja!
Meazza Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Naravno da može. Spucali su grdne pare i imaju top ekipu. Fali im malo bolji menadžer i to je to. +1 Opasno im fali. Kavani prosto ne bi smeo da igra na onoj povucenoj poziciji daleko od gola. I tako jos neke stvari.
Meazza Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Pa jeste, ali Kavani nema taj korak za tu poziciju... Sve mislim da bi bilo mnogo bolje da ih nekako uklopi blize golu.
Cane Vukic Prebranac Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ето сад Каванију двије текме да се разбаци.
John Coltrane Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Naravno da može. Spucali su grdne pare i imaju top ekipu. Fali im malo bolji menadžer i to je to. Volio bih da odu jako do samog kraja! Dokle ces da trubis o parama?! Koji to klub nije sprcao grdne pare?
assignment Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Iako Bajernovih 7:0 deluje impresivno, mislim da se protiv njih moze dosta lakse nego u sezoni kada ih je jos vodio Heynkes. Bajern nema dobru odranu a zbog sistema im stoji veoma visoko i tu ima promaje za ozbiljne timove koliko pozelis...
John Coltrane Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Sta je sa L.Mourom? Bilo bi sexy ponovo njega i Pastorea staviti iza Kavanija. A i krajnje vreme je da jos jedan od evrospki prestonica (i prelep grad) dobije usatog. @ Middle Zato Elita i ne moze do samog kraja :(.
MiddleClass Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 To stoji za Lever. Nema para - nema trofeja. A u pravu si i za Pariz. Vrijeme je da dobiju prvaka Evrope.
yolo Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 uopste ne delim misljenje i skepsu vezano za poziciju na kojoj igra cavani. to je sve posledica onoga sto je igrao u napoliju i onoga sto se pisalo proslog leta po novinama kada je jedna njegova izjava tumacena na nacin koji odgovara tupavim novinarima. zapravo je ovaj radijus u kome sada operise, recimo u 40m od protivnickog gola potpuno idealan jer u njemu moze da igra i pakera i spica, i upravo je suarezov go protiv engleza na genijalan kavanijev pas zapravo defincija njegove najbolje pozicije u timu. isto to igra i u urugvaju. kada bi imali malo manju budalu od abrakadabre u timu, napad u kome rade kavani pastore lavaci plus cetvrti umesto ibre bi za mene po mnogo cemu bio najbolji klupski napad ovog trenutka. uopste ne kapiram zasto seici nisu kupili sukija letos.
MiddleClass Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Daj ne zajebaj, Ibra je najbolji igrac PSZ-a i to ubjedljivo.
Babu Bhatt Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Bilo bi lepo da za promenu francuska ekipa osvoji CL, to se nije desilo otkad ja pratim fudbal. Marseille '93? Veratti je igračina takođe. Odličan PSG a i Monaco se pokazao kao vrlo dobro posložen tim, a kotirali su kao totalni autsajderi u dvomeču sa gunnersima.
Recommended Posts