radisa Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jebem ti konja, izadjoh iz kuce u 112. minutu Samo da mi je da sam video Murinjovu facu. Nisu prikazali :(
SleeperSleep Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 odgledah sad hajlajts na nekoj svapskoj televiziji. kakav crveni, kakav penal... mrzi me da citam, je li reinkarnacija pokojnog riste kubure, na forumu poznat pod nikom kralj, dao svoje vidjenje ibrinog crvenog kartona? barem ono nesto u desetercu?
gervasius twinkleminkleson Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jel su nam to Liga sampiona i Liga Evrope vec sasvim bez Engleza? Everton je i dalje tu, Arsenal i City... ajd recimo, i oni :D
MancMellow Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jel su nam to Liga sampiona i Liga Evrope vec sasvim bez Engleza? Jbg, od kad se se the greatest one povukao - it's all downhill from there za engleski klupski fudbal :(
Weenie Pooh Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Sudija se potpuno pogubio i glavni je akter meča. Baš, baš loše suđenje. +1 Najjadniji je bio kad je posle Silvinog gola trčao do Murinja da mu se lično zakune da je sve prekide uštopovao... a onda produžio za cela dva minuta Vini, ne može konjić ništa protiv milijardi dolara sa naftnih bušotina. Kamo ona lijepa vremena kad su mali dobijali velike i siromašni bogate? :( Muka ti je to, moj Middle. Ne daju poštenom Portugalcu da opet dokaže koliko je poseban :(
radisa Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jbg, od kad se se the greatest one povukao - it's all downhill from there za engleski klupski fudbal :( Da, a nema ni konobara više,a Francuz se raspao... :(
assück Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) sa jedne strane ogavni Ibrahim, gotivni Cavani i PSG koji je izgubio na svom sarmu od kada je otisao Pauleta na drugoj strani ogavni Mourinho... cripple fight za koga pre ne navijati. recimo neka pobedi fudbal, i neka bude nereseno :0.6: sve sam pogodio. sada Chelsea slobodno moze da prestane da se zali i kuka na sudije, na Barsu, na sve na sta se do sada zalio. odvratnije, tendencioznije sudjenje i otvoreniju drumsku pljacku u zivotu nisam gledao. PSG pokazao kako se igra fudbal sa mudima do poda. Edited March 11, 2015 by assück
189- Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Najjadniji je bio kad je posle Silvinog gola trčao do Murinja da mu se lično zakune da je sve prekide uštopovao... a onda produžio za cela dva minuta od silvinog gola bilo jedno dva minuta efektivne™ igre. pokradeni smo realno.
yolo Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Cavani, bog fudbala. Svaki pravi muskarac da mu da da ga jebe.
Weenie Pooh Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Pa kad je Mourinho insistirao da sudija dođe do njega da zajedno našteluju i usklade satove. Na to je otišlo minimum 45 sekundi. Podsetilo me na ono kad je na nekom turniru kupa sudija trčao sa parketa do lože da se pravda Tijaniću zbog nekog (ne)dosuđenog faula. Edit: @189- Edited March 11, 2015 by Weenie Pooh
gervasius twinkleminkleson Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 od silvinog gola bilo jedno dva minuta efektivne™ igre. pokradeni smo realno. :(
Meazza Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 O Murinjovom fudbalu dovoljno govori cinjenica da smo svi na temi egzaltirani (dobro, osim navijaca Chelsea i zajebanta Mileta Kontrasa :D ), a bili bismo svi odreda smoreni da je prosao.
Recommended Posts