March 11, 201510 yr Pored kasapljenja meča, sudija je vođenjem oštetio i PSG i za 1/4. Šteta što Cavani nije dao pogodak iz one akcije, ali je sam zagovnao prejakim driblingom i sebi baš smanjio ugao.
March 11, 201510 yr Vini, ne može konjić ništa protiv milijardi dolara sa naftnih bušotina. Kamo ona lijepa vremena kad su mali dobijali velike i siromašni bogate? :(
March 11, 201510 yr PSG u cetvrtfinalu bez Ibre i Verratija [koji je nocas bio fenomenalan]. Fabregas opet u drugoj polovini sezone daleko slabiji nego u prvom, veceras nista.
March 11, 201510 yr Idem da pijem.Ja sam počeo u drugom od zorta. Sada ću slatko jednu. Nisam skoro emotivnije otpratio neku ovako veliku utakmicu.
March 11, 201510 yr Jel su nam to Liga sampiona i Liga Evrope vec sasvim bez Engleza?Ostao je za sada Everton. Možda ispadne dan, dva posle Arsenala.
March 11, 201510 yr Jebem ti konja, izadjoh iz kuce u 112. minutu Samo da mi je da sam video Murinjovu facu.
March 11, 201510 yr Jel su nam to Liga sampiona i Liga Evrope vec sasvim bez Engleza? Proći će Wenger, i zajebati sebe :(