Meazza Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Kad ga je Čelzi primio? Ili misliš na Sahtjor? U Parizu.
Have_Fun Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Bravo Molim te ne pravi se glup i ne ucitavaj mi nesto sto nisam mislio I sam znas da kada neko primi 5 komada kaze se "petarda" Hvala
levi Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Molim te ne pravi se glup i ne ucitavaj mi nesto sto nisam mislio I sam znas da kada neko primi 5 komada kaze se "petarda" Hvala Ništa ti ne učitavam, samo se divim načinu koji si odabrao da to obeležiš. Bravo
MiddleClass Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Sanderlend je jedina ekipa u sezoni koji nije primio gol u 90 minuta od Čelsija.
borris_ Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Ruzna ekipa dala gol. Nismo ni mi cvijecke ali ovakvi cigani su nedostizni.
Have_Fun Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Ništa ti ne učitavam, samo se divim načinu koji si odabrao da to obeležiš. Bravo mozda se i ne pravis i 3godisnje dete zna na sta sam mislio.. politika i ratovi me ne interesuju uopste btw. nisam ni znao da im je srusen stadion pa sam cak morao da googlam tvoju sliku a sad me zaobidji Edited March 11, 2015 by Have_Fun
Recommended Posts