March 11, 201510 yr Ako je Ibra isključen, Kosta bi trebalo da je puta dva popio crveni. PSG je jbg propustio previše. Ovaj sudija ako nije sa zadatkom, ne znam ko je.
March 11, 201510 yr PSG je docekao tu sansu koju su trazili, ali jbg Sad je pitanje hoce li imati jos jednu
March 11, 201510 yr Menu najkrivlje sto onako nerviraju kapitena, legendu tu. Viteski se nosi sa nepravdom.
March 11, 201510 yr Prosle sezone smo se raspravljali kad sam izjavio da je Murinjo miljenik fortune, a posle ovakvog crvenog treba reci da je Murinjo vanbracni sin Fortune i Odvratnosti. Na sve to zanenio je Oskara Vilijanom-potez vredan divljena Sent from my iPhone using Tapatalk
March 11, 201510 yr Prosle sezone smo se raspravljali kad sam izjavio da je Murinjo miljenik fortune, a posle ovakvog crvenog treba reci da je Murinjo vanbracni sin Fortune i Odvratnosti. Na sve to zanenio je Oskara Vilijanom-potez vredan divljena Sent from my iPhone using Tapatalk Nije lud da primi gol iz kontre kad ima rezultat koji ga vodi dalje plus igrača više. Edited March 11, 201510 yr by MiddleClass