Jump to content

Uefa Champions League 2014/15

Featured Replies

Da li Real ima najgore navijace na svetu?

Cekaj, ti ne bi zvizdao ovim milijarderima koji igraju kao penzosi? Ja bih zvizdao svakom timu koji kuci primi 4 gola od Shalkea.

Ne pratim kosarku.

Cekaj, ti ne bi zvizdao ovim milijarderima koji igraju kao penzosi? Ja bih zvizdao svakom timu koji kuci primi 4 gola od Shalkea.

Taj fazon. Ovi u domacem prvenstvu obicno ne mogu ni dva da zabiju.

Edited by Miljenko

bukvalno svaka lopta koja dodje u 30 metara je prilika za gol

Pa, bilo je neocekivano interesantno. :D

Kakva greota za Schalke posle svega. Ona precka u prvoj tekmi se jos ljulja :(

Stidim se da prizam, ali veliki respect za navijace Reala :Hail:

Ja na to gledam drugacije. Ronaldo je u pravu sto je razocaran, za takvu publiku ni ne vredi covek da se cima. Apsolutno svaki tim kad-tad padne u formi, a ovi su zvizdali jos kod 0-1. Covek ispizdeo.

Ja na to gledam drugacije. Ronaldo je u pravu sto je razocaran, za takvu publiku ni ne vredi covek da se cima. Apsolutno svaki tim kad-tad padne u formi, a ovi su zvizdali jos kod 0-1. Covek ispizdeo.

Tacno je da im fali James, ali je tacno i to da je Real u zadnjih 10 tekmi u prvenstvu skupio 3 poraza (5 u svim takmicenjima) sto je previse obzirom na njiove standarde (i jacinu lige-Real i Barsa osvajaju titulu sa 2-3 poraza u 38. kola)

Nidje veze. Ronaldo je sasvim korektno odigrao i ispunio svoju ulogu. Najveca rupa je Kasiljas, a di Maria i Alonso uzasno fale.

ima veze jer ne pricam samo o ovoj utakmici. oni su zaredjali 20+ utakmica bez poraza i ronaldo je igrao kao lud ali od raskida je i on dosta pao kao i uostalom i ekipa.

da, wow, mnogo pametno zvizdati trenutnim prvacima evrope i sveta.

Nemojte pisati ovdje ako ne znate zašto su navijači Reala izvadili bijele marame.

Vi ladno ne poznajete fudbal.

Stvarno velika filozofija. 

ima veze jer ne pricam samo o ovoj utakmici. oni su zaredjali 20+ utakmica bez poraza i ronaldo je igrao kao lud ali od raskida je i on dosta pao kao i uostalom i ekipa.

da, wow, mnogo pametno zvizdati trenutnim prvacima evrope i sveta.

Jadan, zaljubio se pa pati zbog raskida...mada mi nije jasno, on je raskinuo, zar ne bi trebalo bolje da igra? Ništa, valjda će nešto privatiti u gradu za vikend pa će bolje igrati.

Jes pati zbog raskida... pola tima Reala suze roni za Irinom. :lol:

vi se zajebavajte ali sam siguran da ima veze.

pricate kao da on nije covek jbt nego da je sa igrice

i naravno da ceo real lose igra jer zavise pre svega od njega.

Edited by 189-