February 18, 201510 yr Dobrodošli na stadion Šalkea Još samo da vidimo ko napada s koje na koju stranu. Koliko mi ovo... nije nedostajalo.
February 18, 201510 yr Klaća i Etkinson sude- i posle lose sudije iz PL Sent from my iPhone using Tapatalk
February 18, 201510 yr Lep gol Bazel, pogotovu prijem i pametna egzekucija ovog klinca. Sent from my iPhone using Tapatalk
February 18, 201510 yr Aciki jezive probleme zadaje fizicka slicnost (citaj boja koze) KPB, Aoga i Cupo Montiga.
February 18, 201510 yr Kakav gol Marsela... To i precka Salkea jedino sto se desilo u drugom poluvremenu, uzasno dosadna utakmica. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Edited February 18, 201510 yr by Lord Stef
February 18, 201510 yr Fascinantan mi je rezon RTS-a da biraju ove "veliki timovi" utakmice, aj' što je utakmica blagi užas, već što ovaj dvomeč ima takmičarski naboj utakmice Kirin kupa, kao očekivao se otpor i eventualno iznenađenje u ovom dvomeču od strane Šalketa, hau jes nou. Da li bi se iko nervirao da možemo da gledamo onu drugu tekmu, šta, kao neko bi se žalio što ne može ovog lipicanera da gleda kako namješta osmijeh prije svakog slobodnjaka.
February 18, 201510 yr a dajte, a porto je inace pojam interesantnosti. ne secam se da sam ijednu njihovu tekmu odgledao a da nisam zadremao...
February 18, 201510 yr Кривите жријеб или Уефу што су вечерас овакве утакмице а наредне ће паралелно играти Сити-Барса и Јуве-Борусија.
February 18, 201510 yr Jebiga, ogroman jaz u tehnici. Nije moglo drugacije da se zavrsi, a igrali su sa pola gasa. Sledeca nedelja bi trebalo da bude interesantnija.
February 19, 201510 yr Juve - Borusija zanimljiv par?! Svakako daleko zanimljiviji od Real-Schalke i jos mnogih drugih parova ove runde. Bice to dobro peglanje. Edited February 19, 201510 yr by ducca