Moća Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ne brini navikli smo se na tvoje gluposti. A ja mislim da WC niko ne sme da iskoristi do drafta.
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ok, necu. Samo cu nakrkati transfere, a kartu aktivirati na dan drafta. I, sta ces sad? Ha, ha? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Pa ako sad nakrkas transfere oticices u minus za sledece kolo 10. januara a draft ce biti krajem januara ili pocetkom februara i sta ces time postici?
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ne sada, pajseru. Ako zakazemo draft za 27-28-29... januar, ja aktiviram kartu vec 17-og (ili kada je vec pocetak prethodnog kola) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Pa na to sam i mislio pajseru na tu zadnju nedelju normalno tad moze.
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nije to zadnja nedelja, nemacu pojma Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Јао, куд се вратисте, давежи. Колико је лепше било колико пре пар дана, док је у самоћи топика Толаа неуспешно лагала како је баш брига за Драфт, а види је сад, прва ће да бира.
ducca Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) kakva su pravila za zimski draft? ja imam jedno vrlo bitno ograničenje: 28. i 29. januara sam u putu i shodno tome neću moći da gej-četujem. S obzirom da se transfer prozor u Engleskoj zavrsava 2. februara u ponoc, mislim da je bolje da ostavimo draft i WC za prvu nedelju Februara. Sto se pravila tice, ako se dobro secam prosle sezone, pre drafta svako ko hoce da menja igrace daje spisak svojih oddraftovanih. Idemo krugove koliko bude potrebno, od zadnjeg ka prvom pa obrnuto i tako u krug. S tim sto niko nije u obavezi da menja bilo koga, ili ako hoce jednog onda logicno ucestvuje samo u prvoj rundi. Jedino sto nisam siguran je koliko se maksimalno igraca moze zameniti u timu. Moze i bez ogranicavanja, mada bih ja radije ogranicio na 3 ili max 4. Kako god vecina odluci. Edited January 4, 2015 by ducca
Прслин Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Без ограничења. Ионако нико неће променити све.
John Coltrane Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ионако нико неће променити све. Nisam bas siguran.
nbg4ever Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 A, Kun mi je ©? Ja mislio Kejhil, a vajs Panta. Inace, mars Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 jeste, Kejhil ©, Panta vajs. Baloteli doprineo
nbg4ever Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Da, ono sam gledao tim za naredno kolo Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts