malkin Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 eh, prvi pik našo da se junači nad ubogim poslednjim pikom... čestitam, pobeda je zaslužena, al da se svrstaš uz ove što se kriju dok ne namaknu ozbiljan skalp, to nisam očekivao eno vidim i Fei mi je posećivao profil, možda će i on da se vrati ako ga pustim da pobedi u drugom h2h okršaju.
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja sam se ovde nacisto raspao otkad mi se sjebao Aguero. Kun, Ozil, Baloteli, Kolarov... Sve moj do mojega. Jedino sto je Mane proradio, a i ode u Honduras Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Alo skautasu vidim i ti se nisi javljao ovdi, koje je tvoje opravdanje?
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Jes, tebi cu da se pravdam Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moća Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nego sta ces ne znas ni ime topika da napises kako treba a ovamo se pravis pametan.
ducca Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) Cisto da se pohvalim da je i klasik vrh osvojen. Steta sto cete sad da razgrabite sve sto iole valja od freelancera :( Elem, jos se lomim za Jonesa i Jovetu, ali ako neko hoce Erica Diera... Edited January 2, 2015 by ducca
Прслин Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Када ћемо тај зимски драфт? Предлажем крај јагуара, да можемо да драфтујемо и пет нових Јунајтедових бекова, шест Арсеналових офанзивних средњака и осам Ситијевих центарфорова.
malkin Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 kakva su pravila za zimski draft? ja imam jedno vrlo bitno ograničenje: 28. i 29. januara sam u putu i shodno tome neću moći da gej-četujem.
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Petak, 30. ? I onako cemo svi aktivirati karte ranije zbog mesetarenja
malkin Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 meni lično bi najviše odgovarao 27. ako nije prerano, nisam siguran da ću i 30. moći da se obavežem da u određeno vreme budem na četu. jbg, nezgodan tajming. ako bismo pomerili za kasnije, oko prvog, drugog februara ili tako nekako, to bi mi bolje leglo.
nbg4ever Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 E? Onda je ovo "sramota me priznati" momenat za mene
Recommended Posts