December 6, 201410 yr Tolaa šta si smislila, kakav je ovo pakleni plan sa kapitenom koji ne startuje utakmicu? ne smem da zamislim kakve su mađije na delu :(
December 6, 201410 yr Ducco, cestitke na pobedi. Valjda cu u preostala dva meca bar jednom uspeti da se revansiram.
December 6, 201410 yr Aj zahvalicu unapred, mada ima jos teorije ako Gomis explodira npr... Jbg i cudnije stvari su se desavale.
December 6, 201410 yr sad si se zajebo, to je on naučio od Tole. nego Tolaa, dobar nam duel, jel da? imam 3p prednosti plus Bonija© i Pelea protiv tvojih Klajna i Runija. biće tesno u svakom slučaju.
December 6, 201410 yr Hvala na obavestenju, da ne moram da se cimam da otvaram da vidim sta se desava, posto se uvek prenerazim. A mene bi bilo blam da izgubim od mene, samo da znas.
December 6, 201410 yr pa mene ne može da bude blam od bilo čega jer sam imao 11. pik u prvoj rundi. kad odoše svi teškaši koji uzimaju 200+ poena u sezoni svaki uspeh mog bijednog draft tima je neočekivan i veliki ko kuća.
December 7, 201410 yr pobedio sam Toooluuuu! :0.6: čuda se ipak dešavaju :) Edited December 7, 201410 yr by malkin
December 7, 201410 yr Ali cudo bi bilo da me nisi pobedio. Ja sam Pravosudni drafta. Edit: Kao sto rekoh Prsu u proslom kolu, uputicu jednu kolektivnu cestitku svima na kraju sezone. Edited December 7, 201410 yr by Tolaa
December 13, 201410 yr ja na putu a ne znam lozinku za draft tim i sad videh da sam silom prilika ostavio Silvu trećeg na klupi :D
December 13, 201410 yr jel može neko da vidi šta radim u draftu? ne znam ni protiv koga igram, samo vidim da mi je Žiru dobro poslužio...
December 13, 201410 yr Ziru ce i 3 bonusa ubeleziti btw. Inace i ja s nogu gledam pa ne mogu trenutno pomoci za rez.
December 13, 201410 yr @ Malkin Kad ti udju ova trojica sa klupe, trebalo bi da imas 37 poena. Cekas sutra Bonija © (za koga se nadam da ce igrati 55-56 minuta uz jedan zuti) i jos dvojicu tek da popunis broj. Protivnik ti je u ovom kolu mnogo nezgodni srednjak.