Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Tolaa šta si smislila, kakav je ovo pakleni plan sa kapitenom koji ne startuje utakmicu? ne smem da zamislim kakve su mađije na delu :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa Uelbek, evo uđe u igru, nadrljao sam sad kad ga krene...

Posted

Ducco, cestitke na pobedi. Valjda cu u preostala dva meca bar jednom uspeti da se revansiram.

Posted

Aj zahvalicu unapred, mada ima jos teorije ako

Gomis explodira npr... Jbg i cudnije stvari su se desavale.

Posted

sad si se zajebo, to je on naučio od Tole.

nego Tolaa, dobar nam duel, jel da? imam 3p prednosti plus Bonija© i Pelea protiv tvojih Klajna i Runija. biće tesno u svakom slučaju.

Posted

Hvala na obavestenju, da ne moram da se cimam da otvaram da vidim sta se desava, posto se uvek prenerazim. A mene bi bilo blam da izgubim od mene, samo da znas.

Posted

pa mene ne može da bude blam od bilo čega jer sam imao 11. pik u prvoj rundi. kad odoše svi teškaši koji uzimaju 200+ poena u sezoni svaki uspeh mog bijednog draft tima je neočekivan i veliki ko kuća.

Posted

I pored 2 puta po -2 Prslin je poklekao ... :fantom:  Ladno imam 3 pobede zaredom... :ohmy:

Posted (edited)

pobedio sam Toooluuuu! :0.6:

čuda se ipak dešavaju :)

Edited by malkin
Posted (edited)

Ali cudo bi bilo da me nisi pobedio. Ja sam Pravosudni drafta.

Edit: Kao sto rekoh Prsu u proslom kolu, uputicu jednu kolektivnu cestitku svima na kraju sezone.

Edited by Tolaa
Posted

ja na putu a ne znam lozinku za draft tim i sad videh da sam silom prilika ostavio Silvu trećeg na klupi :D

Posted

jel može neko da vidi šta radim u draftu? ne znam ni protiv koga igram, samo vidim da mi je Žiru dobro poslužio...

Posted

Ziru ce i 3 bonusa ubeleziti btw. Inace i ja s nogu gledam pa ne mogu trenutno pomoci za rez.

Posted

@ Malkin

Kad ti udju ova trojica sa klupe, trebalo bi da imas 37 poena. Cekas sutra Bonija © (za koga se nadam da ce igrati 55-56 minuta uz jedan zuti) i jos dvojicu tek da popunis broj. Protivnik ti je u ovom kolu mnogo nezgodni srednjak.