Прслин Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Од самоубиства ме дели само то што нисам хтео да се мењам и што сам мислио да је лош дил, али сам ипак пристао чисто да имамо једном и ту неку замену. Зато сам хтео одмах и за Лукакакару да се мењам, али ми није прошло. :(
nbg4ever Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Dajte onaj spisak draftovanih. Da se ne ponovi slucaj Azpilikueta Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
San Epifanio Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Fwds: Diego Costa, Rooney, RVP, Aguero, Sturridge, Lukaku, Adebayor, Dzeko, Bony, Gomis, Remy, Riviere, Pelle, Jovetic, Soldado, Falcao, Welbeck, Balotelli, Weimann, Abel Hernandez, Mids: Hazard, Sanchez, Yaya Toure, Fabregas, Ramsey, Silva, Mata, Eriksen, Ozil, Sterling, Schurrle, Gerrard, Coutinho, Nasri, Herrera, Mirallas, Lamela, Tadic, Lallana, Sigurdsson, Cazorla, Matic, Oscar, Jesus Navas, Wilshere, Walcott, Di Maria, Cabella, Henderson, Zaha, Mane, Schneiderlin, Puncheon, Larsson, Chadli Defs: Kompany, Baines, Terry, Ivanovic, Coleman, Phil Jones, Cahill, Debuchy, Creswell, koscielny, Zabaleta, Clichy, Moreno, Mertesacker, Dyer, Dier, Kolarov GKs: De Gea, Howard, Courtois, Loris, Hart po timovima: Diaby Does Wilshere (Prslin): Creswell, Hazard, Larsson, Lalana, Zaha, Dzeko, Sturridge*. Midsomer Utd. Res. (San Epifanio): Lloris, Zabaleta, Sanchez, Gerrard, Gomis, Remy, Soldado. Zan Daniel AkpaAkpro (John Coltrane): De Gea, Kompany, Koscielny, Mata, Matic, Lukaku, Weimann. Pantelia Stars (pantelia): Hart, Clichy, Lamela, Schurrle, Sigurdsson, Navas, RVP. El Gaucho UTD (ducca): Jones, Dier, Terry, Sterling, Di Maria, Yaya Toure, Jovetic. L’Pool Black Horses (Behemoth): Debuchy, Baines, Fabregas, Henderson, Dyer, Adebayor, Riviere. A Bunch of Wallies (Moca): Courtois, Ivanovic, Mertesacker, Walcott, Herrera, Nasri, Costa. Peri, opepeli se! (nbg4ever): Kolarov, Cahill, Tadic, Mane, Ozil, Aguerro, Balotelli. Metalurg D (malkin): Moreno, Ramsey, Silva, Oscar, Cabella, Pelle, Bony. Toline voline (Tolaa): Coleman, Wilshere, Chadli, Mirallas, Coutinho, Rooney, Welbeck. Esi mi Boban (zoki): Howard, Cazorla, Schneiderlin, Puncheon, Eriksen, Falcao, A Hernandez*. *trejd izmedju zokija i Prslina koji istice 31.1.2015 Zahvali se Malkinu, ja sam samo kopirao...
John Coltrane Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Dajte onaj spisak draftovanih. Da se ne ponovi slucaj Azpilikueta Sent from my Nexus 4 using Tapatalk I prepisi ga vec jednom u Notes, opcija gore desno iznad tabele. Prasline hoces sad Lukakua ?
Behemoth Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Mislim da sam vec sad pobedio u ovom kolu. Ubacio Diufa i dao mu traku, a on dobio zuti i izasao u 59. naravno bez ucinka
San Epifanio Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ovoga sam se plasio... Binarni Praslin (svi igraci, osim kapitena mu imaju 0 ili 1 bod) ce me oduvati lagano. A secam se kao da je juce bilo... Grcka... Na terasi pokusavam da ulovim neki jadni wi-fi signal... Feta u maslinovom ulju, mmm... Komarci ko rode, nezamislivo... Nestrpljivo cekam da pocne taj cuveni draft. I krece... Praslin bira Azara. Pita me zena kome se to smejem, a ja samo odmahujem glavom... Nece razumeti. Krecu podrugljivi komentari, koje duboko u sebi apsolutno razumem i podrzavam... Zivot me je vise puta naucio, da se ne smejem drugome. Da ce mi se to obiti o glavu, ali ne vredi. Budala. Tako mi i treba. Jebo me Azar. Imace sam vise poena nego svi ovi moji bolidi i onih par Praslinovih mucenika sto su igrali ove nedelje, zajedno. Mozda ipak Stivi uradi nesto. Il` bar Soldado da ne igra, da udje Janmat da bar ublazi poraz... Bice ovo teska noc
Прслин Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Хвала. Велика победа у дербију овог кола, сусрет између првог и трећег није могао доћи у бољем тренутку (очајно коло у коме је Азар добро одиграо). Овај драфт лига је права метадон терапија. :)
Tolaa Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Imam drugi najbolji rezultat u ligi i naravno da me pobedi Evridz za poen.
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 u naletu sam poslednjih nedelja, ali mi zapadne da u ovom kolu idem na sektaša sa Di Marijom i povampirenim Jajetom. biće čupavo, biće ružno.
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ima i Charlija Austina :misko:e jebiga sad neću moći ljucki da se radujem ako Čarli uradi nešto za moj pravi fpl tim.
Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Runi©, Velbek, Mile prva izmena, mada verovatno nece uci.
Recommended Posts