Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Од самоубиства ме дели само то што нисам хтео да се мењам и што сам мислио да је лош дил, али сам ипак пристао чисто да имамо једном и ту неку замену. Зато сам хтео одмах и за Лукакакару да се мењам, али ми није прошло. :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dajte onaj spisak draftovanih. Da se ne ponovi slucaj Azpilikueta™

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Fwds: Diego Costa, Rooney, RVP, Aguero, Sturridge, Lukaku, Adebayor, Dzeko, Bony, Gomis, Remy, Riviere, Pelle, Jovetic, Soldado, Falcao, Welbeck, Balotelli, Weimann, 

Abel Hernandez,

Mids: Hazard, Sanchez, Yaya Toure, Fabregas, Ramsey, Silva, Mata, Eriksen, Ozil, Sterling, Schurrle, Gerrard, Coutinho, Nasri, Herrera, Mirallas,  Lamela, Tadic, Lallana, Sigurdsson, Cazorla, Matic, Oscar, Jesus Navas, Wilshere, Walcott, Di Maria, Cabella, Henderson,  Zaha, Mane, Schneiderlin, Puncheon, Larsson, Chadli

Defs: Kompany, Baines, Terry, Ivanovic, Coleman, Phil Jones, Cahill, Debuchy, Creswell, koscielny, Zabaleta, Clichy, Moreno, Mertesacker, Dyer, Dier, Kolarov

GKs: De Gea, Howard, Courtois, Loris, Hart

po timovima:

Diaby Does Wilshere (Prslin): Creswell, Hazard, Larsson, Lalana, Zaha, Dzeko, Sturridge*.

Midsomer Utd. Res. (San Epifanio): Lloris, Zabaleta, Sanchez, Gerrard, Gomis, Remy, Soldado.

Zan Daniel AkpaAkpro (John Coltrane): De Gea, Kompany, Koscielny, Mata, Matic, Lukaku, Weimann.

Pantelia Stars (pantelia): Hart, Clichy, Lamela, Schurrle, Sigurdsson, Navas, RVP.

El Gaucho UTD (ducca): Jones, Dier, Terry, Sterling, Di Maria, Yaya Toure, Jovetic.

L’Pool Black Horses (Behemoth): Debuchy, Baines, Fabregas, Henderson, Dyer, Adebayor, Riviere.

A Bunch of Wallies (Moca): Courtois, Ivanovic, Mertesacker, Walcott, Herrera, Nasri, Costa.

Peri, opepeli se! (nbg4ever): Kolarov, Cahill,  Tadic, Mane, Ozil, Aguerro, Balotelli.

Metalurg D (malkin): Moreno, Ramsey, Silva, Oscar, Cabella, Pelle, Bony.

Toline voline (Tolaa): Coleman, Wilshere, Chadli, Mirallas, Coutinho, Rooney, Welbeck.

Esi mi Boban (zoki): Howard, Cazorla, Schneiderlin, Puncheon, Eriksen, Falcao, A Hernandez*.

*trejd izmedju zokija i Prslina koji istice 31.1.2015

Zahvali se Malkinu, ja sam samo kopirao...

Posted

Dajte onaj spisak draftovanih. Da se ne ponovi slucaj Azpilikueta™

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

I prepisi ga vec jednom u Notes, opcija gore desno iznad tabele.

Prasline hoces sad Lukakua :fantom: ?

Posted

Mislim da sam vec sad pobedio u ovom kolu.

Ubacio Diufa i dao mu traku, a on dobio zuti i izasao u 59. naravno bez ucinka :isuse:

Posted

Ovoga sam se plasio...

Binarni Praslin (svi igraci, osim kapitena mu imaju 0 ili 1 bod) ce me oduvati lagano.

A secam se kao da je juce bilo...

Grcka... Na terasi pokusavam da ulovim neki jadni wi-fi signal... Feta u maslinovom ulju, mmm... Komarci ko rode, nezamislivo... Nestrpljivo cekam da pocne taj cuveni draft. I krece... Praslin bira Azara. Pita me zena kome se to smejem, a ja samo odmahujem glavom... Nece razumeti. Krecu podrugljivi komentari, koje duboko u sebi apsolutno razumem i podrzavam...

Zivot me je vise puta naucio, da se ne smejem drugome. Da ce mi se to obiti o glavu, ali ne vredi. Budala. Tako mi i treba.

Jebo me Azar. Imace sam vise poena nego svi ovi moji bolidi i onih par Praslinovih mucenika sto su igrali ove nedelje, zajedno.

Mozda ipak Stivi uradi nesto. Il` bar Soldado da ne igra, da udje Janmat da bar ublazi poraz... Bice ovo teska noc

Posted

Хвала. Велика победа у дербију овог кола, сусрет између првог и трећег није могао доћи у бољем тренутку (очајно коло у коме је Азар добро одиграо).

Овај драфт лига је права метадон терапија. :)

Posted

Imam drugi najbolji rezultat u ligi i naravno da me pobedi Evridz za poen. :isuse:

Posted

u naletu sam poslednjih nedelja, ali mi zapadne da u ovom kolu idem na sektaša™ sa Di Marijom i povampirenim Jajetom. biće čupavo, biće ružno.

Posted

Ima i Charlija Austina :misko:

e jebiga sad neću moći ljucki da se radujem ako Čarli uradi nešto za moj pravi fpl tim.
Posted

Runi©, Velbek, Mile prva izmena, mada verovatno nece uci.