Прслин Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Само да честитам мом старом драфт непријатељу Аверу.
malkin Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 nači San Epifaniu će na teren izaći cca 7 igrača i opet će najverovatnije da dobije zbog Sančeza©
San Epifanio Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Bez dva gola i asistencije ne mora ni on da igra, da se umara za dzabe
malkin Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 faaaak ladno će da ti uđe Koloćini sa klupe so na ranu, jbt, meni je u pravom fantaziju drugi na klupi... dobio si ti ovo, realno.
San Epifanio Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 faaaak ladno će da ti uđe Koloćini sa klupe so na ranu, jbt, meni je u pravom fantaziju drugi na klupi... dobio si ti ovo, realno. Jesam -_-
malkin Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 čestitam, rašrafio si me pošteno. kad smo kod poštenja, kaće nbg da stavi u potpis onih -14 u draft klasiku?
San Epifanio Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Hvala. Ubi ti Sigurdson dva cs-a, inace bi bilo na ivici zileta. Tim golom dobih ovde, a definitivno izgubih u Brodu. Da ne cuje zlo, Gomis dao gol.
nbg4ever Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Jel moze neko da pogleda s kim sam igrao i koji je rezultat. Nesto me zajebava Hrom, pa nece da ucita... Hvala ^_^
ducca Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Само да честитам мом старом драфт непријатељу Аверу. +1
San Epifanio Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Није то ново, ко год прати Драфт лигу већ месец дана зна да Стариџ неће играти до првог фебруара. :magarac: Hi, hi, hi... Tacno znas kome je postavljeno pitanje. Jos sam pokusao da zavaram trag postujuci na drugoj temi, da neko, ne d`o Bog, ne pomisli da se radujem tudjim problemima, ali...
Recommended Posts