November 9, 201410 yr nači San Epifaniu će na teren izaći cca 7 igrača i opet će najverovatnije da dobije zbog Sančeza©
November 9, 201410 yr faaaak ladno će da ti uđe Koloćini sa klupe so na ranu, jbt, meni je u pravom fantaziju drugi na klupi... dobio si ti ovo, realno.
November 9, 201410 yr faaaak ladno će da ti uđe Koloćini sa klupe so na ranu, jbt, meni je u pravom fantaziju drugi na klupi... dobio si ti ovo, realno. Jesam -_-
November 9, 201410 yr čestitam, rašrafio si me pošteno. kad smo kod poštenja, kaće nbg da stavi u potpis onih -14 u draft klasiku?
November 9, 201410 yr Hvala. Ubi ti Sigurdson dva cs-a, inace bi bilo na ivici zileta. Tim golom dobih ovde, a definitivno izgubih u Brodu. Da ne cuje zlo, Gomis dao gol.
November 9, 201410 yr Jel moze neko da pogleda s kim sam igrao i koji je rezultat. Nesto me zajebava Hrom, pa nece da ucita... Hvala ^_^
November 21, 201410 yr Није то ново, ко год прати Драфт лигу већ месец дана зна да Стариџ неће играти до првог фебруара. :magarac: Hi, hi, hi... Tacno znas kome je postavljeno pitanje. Jos sam pokusao da zavaram trag postujuci na drugoj temi, da neko, ne d`o Bog, ne pomisli da se radujem tudjim problemima, ali...