nbg4ever Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Pa sta, spremao sam pravosudni te nisam obratio paznju Sad ozbiljno, nisam kriv. Gde vam je jebeni spisak? Gde je Koltrejnov potpis? Sad bez zezanja, smislite kaznu pa da idem u minus, poklanjam malkinu pobedu sledeci put, itd.
John Coltrane Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Gde je Koltrejnov potpis? Не могу да замислим ситуацију у којој се неко осим Белгијанаца отима за белгијску лигу. Радије бих гледао веб камеру фиксирану на јагње које се пече у Косјерићу него њихов плеј оф. Praslin
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Moća car, 45 poena samo od golmana i odbrane čeka se Tolaa, stroga i pravedna, ali za sada je jasno da bi makar trebalo u klasiku da se nbg-u skine Hauardovih 14 poena iz kola 8, 9 i 10. za h2h nek vidi šefica. što se mene tiče, ako dobijem nbg-a ne treba ništa da se dira ni sad a ni kasnije u sezoni, nikakva šteta nije napravljena. nekako bih rekao da je fer da se ništa ne dira i ako izgubim sa više od (Hauardovih) 6 poena razlike. ali ako izgubim sa 1-6, tu već imamo problem. dodatno stvari komplikuje što su pantelia i Tolaa lično takođe igrali (i izgubili) od neregularnog tima... nije Hauard pretegao, tj. i sa njegovih 0 poena nbg bi pobedio... a i nisu se bunili kad je bilo vreme :D
John Coltrane Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Sad sam nasao da bacim Vajmana na klupu
nbg4ever Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Sta se desava Malkine, sve OK uprkos Agueru? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 aha, dobijam svakako. gde je Tolaa... ostavila nas je same, strepim da će nešto strašno da se desi :(
Tolaa Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ne bih uopste reagovala da nije i mene pobedio Mjuki :o , ovako ga izbaciti iz lige i odseci mu obe ruke, pa nek' posle krade zubima dok mu ih ne razbijemo! Ili to ili novi draft gde mi osteceni prvi biramo. I mi protiv kojih je Hauard osvojio 0 poena smo direktno osteceni, mozda bi mu neki drugi golman otisao u minus. Naravno da nisam primetila kad je igrao protiv mene, ja pogledam samo svoj tim, slatko se nasmejem i izlogujem. Sa takvim timom, protivnik je nepotreban.
malkin Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ma kakav crni novi draft. trebalo je pre sezone birati pa je neko uzeo Džounsa u trećoj rundi a neko Pelea i Oskara u četvrtoj i petoj. sad bi i taj što ima Džounsa znao koga da uzme nek nbg stavi -14 u potpis ko ja ovih mojih -5 pa ćemo da oduzimamo na kraju. Tolaa, ti i pantelia ga ne biste dobili ni da mu je golman išao u minus. budimo ljudi iako draftujemo po gej četovima. ovo mi je pethiljaditi post i zato vredi duplo i svi morate da se složite.
San Epifanio Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Behemothe, dokle sa takvim potcenjivanjem protivnika. Pa ne moze se bez golmana :D. U svakom slucaju hvala. Opet je izdominirao Sancez ©, sto je i jedini razlog mog likovanja nakon ovog kola. Zato u sledecem nalecem na Malkina. Krecem sa kuknjavom od petka.
Behemoth Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 I pa nisam ispratio sta se desava sa Manoneom, da sam znao, zamenio bih ga. Ali bice jos dana za megdana :)
John Coltrane Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Lukaku i Uloa po 1 bod za 23min, Fernandinjo 1 bod za 7min (izgoreli svi redom), dok Vajman sedi na klupi a zabija prvi put posle 5 tekmi na kojima je Vila postila. No cak i taj luksuz sam mogao prisutiti obzirom na Panteliu kog sam oduvao 25 razlike
malkin Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Behemothe, dokle sa takvim potcenjivanjem protivnika. Pa ne moze se bez golmana :D. U svakom slucaju hvala. Opet je izdominirao Sancez ©, sto je i jedini razlog mog likovanja nakon ovog kola. Zato u sledecem nalecem na Malkina. Krecem sa kuknjavom od petka. eh, najbolje da ćeš da kukaš sa čela tabele i sa trenutno najboljim igračem lige u timu... slabo ću se ja naigrati dok se Silva ne oporavi.
Behemoth Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Pa kako je Silva igrao ove sezone, neces se naigrati ni kad se oporavi...
nbg4ever Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Sta ja da pricam sa Balotelijem, Ozilom, Kolarovim, Kejhilom... Hauardom Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts