October 26, 201410 yr fala, mada stvarno sam hteo da Azar nešto uradi: izgubiću gore od LeBrona 4 razlike, taman za idiotski minus koji sebi samovoljno nabih edit. e da, srećan nasledniku rođendan! edit 2. a evo i RVPa, biće ipak više od 4 razlike... Edited October 26, 201410 yr by malkin
October 26, 201410 yr Au Moco, kad ti udje zamena, vodis 3, a meni sutra igra Bentekara kapiten. Bice nategnuto.
October 27, 201410 yr Ne izgleda vec je tako. Iz kola u kolo ispodprosecni rezultati, moralo je doci na naplatu kad-tad. Cestitke.
October 28, 201410 yr Nakon velike borbe i najboljeg ucinka u ovom kolu (tj. istom kao i cenjeni kolega Malkin),savladan je izuzetno kvalitetni protivnik Pantelija. Ovom pobedom detektivi iz Midsamera su se vratili na celo tabele. Oh, kako je zivot lep.
October 28, 201410 yr Ne izgleda vec je tako. Iz kola u kolo ispodprosecni rezultati, moralo je doci na naplatu kad-tad. Cestitke. Al lepse je cuti iz tvojih usta tastature. Hvala lepo :)
November 1, 201410 yr u kakvom mi je kanali draft tim govori i činjenica što je jedina dobra vest danas benčovanje nbgovog Maneta.
November 1, 201410 yr Iskusno ostavljanje DDG na klupi, odbrana cista plus Dauning. 34 boda plus dovoljno igraca za sutra da se pobedi Pantelia.
November 1, 201410 yr moj neprijatelj nbg je doveo u svoj tim zokijevog Hauarda. zahtevam da se meč zavede kao moja pobeda i da se prestupnik surovo kazni Tolaa reaguj! heh, čovek doveo tuđeg golmana još u osmom kolu, ređa pobede nikom ništa... 1 strašno
November 1, 201410 yr Previse neregularnosti. Ponistiti sve i ponovo draftovati Sent from my iPhone using Tapatalk