Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

hvala! dobar je duel bio, raspoloženi kapiteni, obojica po dva igrača u minusu, svega je bilo... 

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tuga se nastavlja, poraz od Proseka™ :isuse:

Posted

Ko nema srece u PPP ima u Draftu... Jedno celo tabele  :cool:

Posted

Moco, cestitke na hrabrom otporu i da polozis taj pravosudni.

Posted

super je ovaj draft. ne nerviram se oko rezultata, mogu da eksperimentisem sa diferencijalima™ do mile volje, svaki uspeh draftovanih igraca obraduje. a ne ko ona druga fantazi igra koju necu ni da pominjem koliko me nervira.

u to ime, Prsline, dobices 4 poena fore pa se vidimo sutra.

Posted

Proslo kolo sam igrao sa covekom kome je Aguero bio kapiten, a imao je i Tadica. Evo ga sad San Epifanio sa Sanchezom. U svakom slucaju moj protivnik ima igraca kola :isuse:

Posted

Prsline, jeste da sam te danas odvalio iako sam ti dao 4p fore i učinak Milnera i Remzija od ukupno 2 poena, ali nadam se, najiskrenije, da ćeš na kraju kola da budeš ubedljiv pobednik u našem duelu. bez zezanja.

Posted

Prsline, jeste da sam te danas odvalio iako sam ti dao 4p fore i učinak Milnera i Remzija od ukupno 2 poena, ali nadam se, najiskrenije, da ćeš na kraju kola da budeš ubedljiv pobednik u našem duelu. bez zezanja.

Kakav fer-plej, kakvo postovanje, kakvo drugarstvo... Ovoga ima samo u Draft FPL-u.

Posted

eto, Prslin me i na ignor listu stavio a ja od sveg srca priželjkujem da njegov Hazard kapiten uzme i polupa Staaaroga Traforda, te osvoji desetine poena...

Posted

Konačno jedna pobeda i to protiv averejđa... :0.6:

Posted

Извини, Малкине, нисам те ставио на игнор него сам растегнут преко сваке мере пошто пратим Брнли и Евертон на флешскору, Спурсе и Њуцу гледам на таблету, читам Фантази топик, а моја жена инсистира да причам са гостима који су дошли на дечији рођендан мог сина. Свашта.

Видим да губиш сигурно од мене. У то име ти захваљујем на честиткама и позивам да заједно уживамо у Азаровој брилијантној партији.

Posted

Брилијантни зарадио само жути. :isuse:

Честитке, Малкине!