malkin Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 hvala! dobar je duel bio, raspoloženi kapiteni, obojica po dva igrača u minusu, svega je bilo...
ducca Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ko nema srece u PPP ima u Draftu... Jedno celo tabele
San Epifanio Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Moco, cestitke na hrabrom otporu i da polozis taj pravosudni.
malkin Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 super je ovaj draft. ne nerviram se oko rezultata, mogu da eksperimentisem sa diferencijalima do mile volje, svaki uspeh draftovanih igraca obraduje. a ne ko ona druga fantazi igra koju necu ni da pominjem koliko me nervira. u to ime, Prsline, dobices 4 poena fore pa se vidimo sutra.
pantelia Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Proslo kolo sam igrao sa covekom kome je Aguero bio kapiten, a imao je i Tadica. Evo ga sad San Epifanio sa Sanchezom. U svakom slucaju moj protivnik ima igraca kola
malkin Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Prsline, jeste da sam te danas odvalio iako sam ti dao 4p fore i učinak Milnera i Remzija od ukupno 2 poena, ali nadam se, najiskrenije, da ćeš na kraju kola da budeš ubedljiv pobednik u našem duelu. bez zezanja.
San Epifanio Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Prsline, jeste da sam te danas odvalio iako sam ti dao 4p fore i učinak Milnera i Remzija od ukupno 2 poena, ali nadam se, najiskrenije, da ćeš na kraju kola da budeš ubedljiv pobednik u našem duelu. bez zezanja. Kakav fer-plej, kakvo postovanje, kakvo drugarstvo... Ovoga ima samo u Draft FPL-u.
malkin Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 eto, Prslin me i na ignor listu stavio a ja od sveg srca priželjkujem da njegov Hazard kapiten uzme i polupa Staaaroga Traforda, te osvoji desetine poena...
zoki Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Konačno jedna pobeda i to protiv averejđa... :0.6:
Прслин Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Извини, Малкине, нисам те ставио на игнор него сам растегнут преко сваке мере пошто пратим Брнли и Евертон на флешскору, Спурсе и Њуцу гледам на таблету, читам Фантази топик, а моја жена инсистира да причам са гостима који су дошли на дечији рођендан мог сина. Свашта. Видим да губиш сигурно од мене. У то име ти захваљујем на честиткама и позивам да заједно уживамо у Азаровој брилијантној партији.
Прслин Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Брилијантни зарадио само жути. Честитке, Малкине!
Recommended Posts