Behemoth Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nemoj neko Hendersona da ima, on je kod mene...
Tolaa Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nemoj neko Hendersona da ima, on je kod mene... Naravno, kad ja igram protiv tebe. Aj da uvedemo neko pravilo da se ispada iz ovoga, da se ne brukam i sledece sezone, a da ne ispadne da odustajem zato sto nemam pojma.
John Coltrane Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nije ni cudo sto me je udarila struja i sto sam isekao ruku jutros-vracaju mi DDG i Mata.
Прслин Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Штета што мом капитену неће за овај пенал бити додељени и бодови за асистенцију и бодови за гол.
Прслин Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Изгледа да ћу двонедељну паузу да проведем на челу бар једне форумске лиге. :)
Tolaa Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Slaba je to uteha za poraz od najgoreg na svetu. A mene tvoj poraz (od najgoreg na svetu) tesi, nije sramota biti gori od Evridja. Sramota je izgubiti od Feija.
ducca Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jbg, nekom ovo kolo kapiten Di Maria a nekom Balotelli. Jos jednom zahvalnica Toli i nbg-u
San Epifanio Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Da i ja ponovim: "...nije sramota biti gori od Evridja...", uz iskrene cestitke mocnom protivniku. Edited October 6, 2014 by San Epifanio
Tolaa Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Lovren (Doubtful) Chadli (Doubtful) Welbeck (Doubtful) Rooney (Suspended) Coleman (Doubtful) Mirallas (Injured) 5/6 ne mogu da izbacim.
malkin Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Lovren (Doubtful) Chadli (Doubtful) Welbeck (Doubtful) Rooney (Suspended) Coleman (Doubtful) Mirallas (Injured) 5/6 ne mogu da izbacim. </p>Uelbek je ok, 100% spreman; potvrdilo.
Tolaa Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Lovrena sam i izbacila, sta cu. Welbeck je ionako morao da ostane u 11, a nade za mene u ovome nema.
Recommended Posts