October 5, 201410 yr Nemoj neko Hendersona da ima, on je kod mene... Naravno, kad ja igram protiv tebe. Aj da uvedemo neko pravilo da se ispada iz ovoga, da se ne brukam i sledece sezone, a da ne ispadne da odustajem zato sto nemam pojma.
October 5, 201410 yr Nije ni cudo sto me je udarila struja i sto sam isekao ruku jutros-vracaju mi DDG i Mata.
October 5, 201410 yr Author Штета што мом капитену неће за овај пенал бити додељени и бодови за асистенцију и бодови за гол.
October 5, 201410 yr Author Изгледа да ћу двонедељну паузу да проведем на челу бар једне форумске лиге. :)
October 5, 201410 yr Slaba je to uteha za poraz od najgoreg na svetu. A mene tvoj poraz (od najgoreg na svetu) tesi, nije sramota biti gori od Evridja. Sramota je izgubiti od Feija.
October 6, 201410 yr Jbg, nekom ovo kolo kapiten Di Maria a nekom Balotelli. Jos jednom zahvalnica Toli i nbg-u
October 6, 201410 yr Da i ja ponovim: "...nije sramota biti gori od Evridja...", uz iskrene cestitke mocnom protivniku. Edited October 6, 201410 yr by San Epifanio
October 17, 201410 yr Lovren (Doubtful) Chadli (Doubtful) Welbeck (Doubtful) Rooney (Suspended) Coleman (Doubtful) Mirallas (Injured) 5/6 ne mogu da izbacim.
October 17, 201410 yr Lovren (Doubtful) Chadli (Doubtful) Welbeck (Doubtful) Rooney (Suspended) Coleman (Doubtful) Mirallas (Injured) 5/6 ne mogu da izbacim. </p>Uelbek je ok, 100% spreman; potvrdilo.
October 17, 201410 yr Lovrena sam i izbacila, sta cu. Welbeck je ionako morao da ostane u 11, a nade za mene u ovome nema.