San Epifanio Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sve vas pozivam da pogledate tabelu za Mocinu inkluzionu ligu. Ovaj velicanstveni prizor je cest, kao i pojavljivanje Halejeve komete, tako da jos do ponedeljka imate ovu jedinstvenu priliku.
Прслин Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Cestitam Prasline, za utehu mi je bar pobeda u subotu. Волео бих да је обрнуто. :( У ствари не бих! :) Или бих... У сваком случају, хвала.
malkin Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 auu al će pantelia da se osveti za prošlonedeljni poraz u pravom fantaziju... ostadoh bez svog prvog pika, ništa dobro sutra ne očekujem.
Tolaa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful.
Прслин Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. A posle ovog kola ce i on da me pretekne
ducca Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Naravno, Wickham je prosto morao biti prodat ove nedelje
Прслин Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Лалана капитенски. Иако ми није капитен. :(
malkin Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 aj Kabela na klupi, Mojsije pao u boju, Remzara van stroja... prvi tim još u gorem rasulu. pamtiće se ovo kolo kao 1 od najcrnjih u istoriji sportskog društva Металлург iz Шеффилда
San Epifanio Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful. Bas ti hvala na podrsci, smrc, smrc... Kako je krenulo, u ovom kolu necu prebaciti 15
malkin Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Užoa kapiten onoliko sam ga hipsterski hvalio i promovisao, svi se gejevi na četu smejali. prvi put ga stavim u tim, dam mu traku i on mi ovako uzvrati
Прслин Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 (edited) Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. Edited October 4, 2014 by Прслин
malkin Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. ako je Kabelu preslikao da se kazni, ja sam tog šarlatana draftovao.
John Coltrane Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Немаm Hendersona, ја сам нешто преспојио.
Recommended Posts