Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Sve vas pozivam da pogledate tabelu za Mocinu inkluzionu ligu. Ovaj velicanstveni prizor je cest, kao i pojavljivanje Halejeve komete, tako da jos do ponedeljka imate ovu jedinstvenu priliku.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cestitam Prasline, za utehu mi je bar pobeda u subotu.

Волео бих да је обрнуто. :(

У ствари не бих! :)

Или бих... :unsure:

У сваком случају, хвала.

Posted

auu al će pantelia da se osveti za prošlonedeljni poraz u pravom™ fantaziju... :lol: ostadoh bez svog prvog pika, ništa dobro sutra ne očekujem.

Posted

Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om.  :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful. 

Posted

Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. A posle ovog kola ce i on da me pretekne

w7h3k9.gif
Posted

Naravno, Wickham je prosto morao biti prodat ove nedelje :isuse:

Posted

Лалана капитенски. Иако ми није капитен. :(

Posted

aj Kabela na klupi, Mojsije pao u boju, Remzara van stroja... prvi tim još u gorem rasulu. pamtiće se ovo kolo kao 1 od najcrnjih u istoriji sportskog društva Металлург iz Шеффилда :cry:

Posted

Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om.  :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful. 

Bas ti hvala na podrsci, smrc, smrc...

Kako je krenulo, u ovom kolu necu prebaciti 15

Posted

Užoa™ kapiten :Hail:

onoliko sam ga hipsterski hvalio i promovisao, svi se gejevi na četu smejali. prvi put ga stavim u tim, dam mu traku i on mi ovako uzvrati :isuse:

Posted (edited)

Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. :lol:

Edited by Прслин
Posted

Aj da nesto i Henderson uradi :fantom:

Posted

Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. :lol:

ako je Kabelu preslikao da se kazni, ja sam tog šarlatana draftovao.
Posted

Нема Кабељу, ја сам нешто преспојио. :blush:

Posted

Немаm Hendersona, ја сам нешто преспојио. :blush: