September 30, 201410 yr Sve vas pozivam da pogledate tabelu za Mocinu inkluzionu ligu. Ovaj velicanstveni prizor je cest, kao i pojavljivanje Halejeve komete, tako da jos do ponedeljka imate ovu jedinstvenu priliku.
October 1, 201410 yr Author Cestitam Prasline, za utehu mi je bar pobeda u subotu. Волео бих да је обрнуто. :( У ствари не бих! :) Или бих... У сваком случају, хвала.
October 3, 201410 yr auu al će pantelia da se osveti za prošlonedeljni poraz u pravom fantaziju... ostadoh bez svog prvog pika, ništa dobro sutra ne očekujem.
October 3, 201410 yr Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful.
October 3, 201410 yr Author Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. A posle ovog kola ce i on da me pretekne
October 4, 201410 yr aj Kabela na klupi, Mojsije pao u boju, Remzara van stroja... prvi tim još u gorem rasulu. pamtiće se ovo kolo kao 1 od najcrnjih u istoriji sportskog društva Металлург iz Шеффилда
October 4, 201410 yr Tek sam sad videla da delim poslednju h2h poziciju sa Average-om. :0.6: A posle ovog kola ce i on da me pretekne, od draftovanih mi ne igraju Rooney i Mirallas, Coleman doubtful. Bas ti hvala na podrsci, smrc, smrc... Kako je krenulo, u ovom kolu necu prebaciti 15
October 4, 201410 yr Užoa kapiten onoliko sam ga hipsterski hvalio i promovisao, svi se gejevi na četu smejali. prvi put ga stavim u tim, dam mu traku i on mi ovako uzvrati
October 4, 201410 yr Author Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. Edited October 4, 201410 yr by Прслин
October 4, 201410 yr Кукаш због Моузеса, Кабеље на клупи, капитенске Уљои... Ја мислио да играм против тебе, а оно Моћа све пресликао. ako je Kabelu preslikao da se kazni, ja sam tog šarlatana draftovao.