Прслин Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Пантелија, ево руке. Погубих од себе бољега: асистент и мој капитенАзар добио 2 бонуса, а твој стрелац гола Шурле ништицу. Ја очекивао 2 теби и 1 мени, па да буде нерешено. Овако 40:36, за мене.
pantelia Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Marifetluci svuda U 1-1 utakmici strelac 0 bonusa, to je nemoguce! No, posto mi to ne bi pomoglo, zakopao me gresni Lamela kapiten, tako da, od sveg srca, cestitam! Nama ostaje da izvucemo pouke i pripremimo se za sledecu utakmicu. Edited September 21, 2014 by pantelia
John Coltrane Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG
San Epifanio Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG Hvala ti , a hvala i rasporedu :D , osim tebe samo je jos Zoki bio gori od mene u ovom kolu. Idemo dalje, za sledeci vikend je zakazan megdan sa Tolom i njenim volinama, od kojih sam vec izgubio u poslednjoj proveri pred pocetak sezone.
malkin Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Moćo, karaće te Boni za vikend ružno. ako se slažeš i misliš da zaslužuješ, nemoj ništa da odgovoriš
Прслин Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Мени када дође тешко у животу дођем овде и гледам пост у коме Толаа и nbg бирају Велбека и Балотелија уместо Ди Марије.
malkin Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 55 poena i čekam Mojsija, Moća temeljno razbiven. čak sam i van Anholtovih 6p ostaviona klupi jer sam tako u mogućnosti
ducca Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Najgore izdanje ikada. Sem Terijevog CS-a ceo tim po 1 ili 2 poena. Prso ko zvecka. Cestitke Zokiju.
zoki Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Čitam tvoj post preko TT-a i tu se kao preview vidi dva reda teksta i mislim se kako bi bilo lepo da igram protiv ducce.. Kad sam otvorio temu imam šta da vidim.. :) Iskreno, nisam ni znao s kim igram, namestio tim u sredu i ne gledao ga od tada, nije loš recept za ubuduće :D Hvala!
malkin Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 sad tek vidim da sam startovao Kabelu a ostavio Mojsija na klupi, sve vreme pratim rezultat utakmice ubeđen da je obrnuto
San Epifanio Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade.
malkin Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. :D do jaja
Tolaa Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade. E, cestitke, mislila sam da sam jos u subotu cestitala k'o na Premer topiku. Srecna sam sto iz drafta ne moze da se ispadne, mada kako biram, trebalo bi da me banujete.
Behemoth Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Pantelia, zamalo da me stignes :) Strepeo sam do bonusa skroz.
John Coltrane Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cestitam Prasline, za utehu mi je bar pobeda u subotu.
Recommended Posts