Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Пантелија, ево руке. Погубих од себе бољега: асистент и мој капитенАзар добио 2 бонуса, а твој стрелац гола Шурле ништицу. Ја очекивао 2 теби и 1 мени, па да буде нерешено. Овако 40:36, за мене.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Marifetluci svuda :mad: U 1-1 utakmici strelac 0 bonusa, to je nemoguce! No, posto mi to ne bi pomoglo, zakopao me gresni Lamela kapiten, tako da, od sveg srca, cestitam! Nama ostaje da izvucemo pouke i pripremimo se za sledecu utakmicu.

Edited by pantelia
Posted

Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG :fantom:

Posted

Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG :fantom:

Hvala ti , a hvala i rasporedu :D , osim tebe samo je jos Zoki bio gori od mene u ovom kolu. Idemo dalje, za sledeci vikend je zakazan megdan sa Tolom i njenim volinama, od kojih sam vec izgubio u poslednjoj proveri pred pocetak sezone.

Posted

Moćo, karaće te Boni za vikend ružno. ako se slažeš i misliš da zaslužuješ, nemoj ništa da odgovoriš :fantom:

Posted

Мени када дође тешко у животу дођем овде и гледам пост у коме Толаа и nbg бирају Велбека и Балотелија уместо Ди Марије.

Posted

55 poena i čekam Mojsija, Moća temeljno razbiven. čak sam i van Anholtovih 6p ostaviona klupi jer sam tako u mogućnosti :fantom:

Posted

Najgore izdanje ikada. Sem Terijevog CS-a ceo tim po 1 ili 2 poena. Prso ko zvecka. Cestitke Zokiju. 

Posted

Čitam tvoj post preko TT-a i tu se kao preview vidi dva reda teksta i mislim se kako bi bilo lepo da igram protiv ducce.. Kad sam otvorio temu imam šta da vidim.. :)

Iskreno, nisam ni znao s kim igram, namestio tim u sredu i ne gledao ga od tada, nije loš recept za ubuduće :D

Hvala!

Posted

sad tek vidim da sam startovao Kabelu a ostavio Mojsija na klupi, sve vreme pratim rezultat utakmice ubeđen da je obrnuto :lolol: 

Posted

Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade.

Posted

U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt.

:D do jaja

Posted

Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade.

E, cestitke, mislila sam da sam jos u subotu cestitala k'o na Premer topiku. 

Srecna sam sto iz drafta ne moze da se ispadne, mada kako biram, trebalo bi da me banujete. 

Posted

Pantelia, zamalo da me stignes :) Strepeo sam do bonusa skroz.

Posted

Cestitam Prasline, za utehu mi je bar pobeda u subotu.