September 21, 201410 yr Author Пантелија, ево руке. Погубих од себе бољега: асистент и мој капитенАзар добио 2 бонуса, а твој стрелац гола Шурле ништицу. Ја очекивао 2 теби и 1 мени, па да буде нерешено. Овако 40:36, за мене.
September 21, 201410 yr Marifetluci svuda U 1-1 utakmici strelac 0 bonusa, to je nemoguce! No, posto mi to ne bi pomoglo, zakopao me gresni Lamela kapiten, tako da, od sveg srca, cestitam! Nama ostaje da izvucemo pouke i pripremimo se za sledecu utakmicu. Edited September 21, 201410 yr by pantelia
September 22, 201410 yr Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG
September 22, 201410 yr Bravo San Epi, nezeleci da umanjim znacaj tvoje pobede, ali u ovom kolu bih izgubio i od Moce i NBG Hvala ti , a hvala i rasporedu :D , osim tebe samo je jos Zoki bio gori od mene u ovom kolu. Idemo dalje, za sledeci vikend je zakazan megdan sa Tolom i njenim volinama, od kojih sam vec izgubio u poslednjoj proveri pred pocetak sezone.
September 26, 201410 yr Moćo, karaće te Boni za vikend ružno. ako se slažeš i misliš da zaslužuješ, nemoj ništa da odgovoriš
September 27, 201410 yr Author Мени када дође тешко у животу дођем овде и гледам пост у коме Толаа и nbg бирају Велбека и Балотелија уместо Ди Марије.
September 28, 201410 yr 55 poena i čekam Mojsija, Moća temeljno razbiven. čak sam i van Anholtovih 6p ostaviona klupi jer sam tako u mogućnosti
September 29, 201410 yr Najgore izdanje ikada. Sem Terijevog CS-a ceo tim po 1 ili 2 poena. Prso ko zvecka. Cestitke Zokiju.
September 29, 201410 yr Čitam tvoj post preko TT-a i tu se kao preview vidi dva reda teksta i mislim se kako bi bilo lepo da igram protiv ducce.. Kad sam otvorio temu imam šta da vidim.. :) Iskreno, nisam ni znao s kim igram, namestio tim u sredu i ne gledao ga od tada, nije loš recept za ubuduće :D Hvala!
September 29, 201410 yr sad tek vidim da sam startovao Kabelu a ostavio Mojsija na klupi, sve vreme pratim rezultat utakmice ubeđen da je obrnuto
September 29, 201410 yr Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade.
September 29, 201410 yr U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. :D do jaja
September 29, 201410 yr Hvala ti Tolaa sto si ovo kolo odigrala sa pola snage, te je jos jedna pobeda utefterena. U duelu dva briljantna kapitena, Alexis je posle velike borbe uspeo da ima slabiji ucinak od Runija, sto je za svaki respekt. Ipak, Dzerard, Begovic i jos neki iz odbrane su uspeli i nesto pametno da urade. E, cestitke, mislila sam da sam jos u subotu cestitala k'o na Premer topiku. Srecna sam sto iz drafta ne moze da se ispadne, mada kako biram, trebalo bi da me banujete.