Jump to content

Draft PL 14/15

Featured Replies

• Author

Ау, ако се не промене ни резултати ни играчи 29:29. :lol:

• Author

Капитен капитенски!

Mudar potez Zabalete, sacuvao je CS, Koltrejnov Kompani nije.

Edited by San Epifanio

Mudar potez Zabalete, sacuvao je CS, Koltrejnov Kompani nije.

Jok, igracu koji dobije crveni se racunaju golovi koje primi tim nakon njegovog izlaska, jer je direktno uticao na igru. 

Na telefonu sam i mrzi da u browseru menjam mail i pass za raspali glavni tim pa vas molim da mi javite kako stoji Esi mi Boban..

Na telefonu sam i mrzi da u browseru menjam mail i pass za raspali glavni tim pa vas molim da mi javite kako stoji Esi mi Boban..

Ne zelis da znas, pa zato u spoiler.

29 poena, protiv Mjukijevih 56.

Nema na cemu.

Aj onda cu da te pustim da pobedis, da se ne opterecujes time dok se bavis pravosudnim. 

Kako ispunjavam obecanja i pustam da mu Ulloa udje s klupe i donese pobedu.  :fantom:

averiđ ne bi smeo preko 40 u ovom kolu, jel da? :unsure: posle 3 uzastopna poraza u svim takmičenjima, makar nečemu da se poradujem...

Pokidao. Toliko :fantom:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

šta je sad ovo, imaš nov pristup? ne pojavljuješ se pre poslednjeg sudijskog zvižduka? ako to donosi pobede mogao bih i ja da probam...

Jok, igracu koji dobije crveni se racunaju golovi koje primi tim nakon njegovog izlaska, jer je direktno uticao na igru. 

Hvala, covek se uci dok je ziv. Iako mi ucinci igraca izgledaju kao da su pisani binarnom azbukom, bilo je i to dovoljno da se zabelezi nova pobeda. 

Cestitam ducci. U ovom kolu me ADM zakopao i u draftu i u Premeru.

Tek sam uhvatio vajerles

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ne zelis da znas, pa zato u spoiler.

29 poena, protiv Mjukijevih 56.

Nema na cemu.

Hvala! Što ja nemam neki pravosudni pa da zapalim na jedno vreme.. Meni tek za godinu i po specijalistički.. :cry:

Nbg čestitam!

• Author

I naravno:

Od mojih 6 igraca u preostala 2 meca, i izmene i prvih 11 - sva sestorica su mi na klupi :0.6:

Ali zato na dnu klupe ceka Caulker :wicked: Bice napeto kao mider do kraja!

36:36 пре бонуса! :Hail: