August 9, 201410 yr Neka bude poslednji dan kad su svi tu. Ako je to sreda ok. Ja sam ionako tu pa mi je potpuno svejedno.
August 10, 201410 yr Jos nista niste resili?! Da presecemo: sreda, 20h. Prsline, daj spisak i redosled.
August 10, 201410 yr Author Ма, пали. Ове године сам на сабатикалу што се вођења драфта тиче. Није да нисам најавио. Буди главна слободно, ја нисам планирао да играм Драфт ове године па би ми одговарало компромисно решење по коме ја учествујем у драфтовању и остављам момке да само гриндују победе а да тебе оптужују за непотизам и корупцију. :) Edited August 10, 201410 yr by Прслин
August 10, 201410 yr Aj onda 22. Prasline, nesposoban si. Dajte samo proslogodisnju tabelu i ovogodisnji spisak ucesnika, pa cu ja da napravim redosled. Koliko krugova imamo?
August 11, 201410 yr Pa jbg tako je bilo prethodne godine, i trajalo je nekih sat vremena ako se secam, dosta je brzo islo. Nista, onda dajte 2 kruga i promenite naziv teme na polu draft - polu zajebancija
August 11, 201410 yr 5 krugova kao prosle godine sta sad izvoljevate? Jok po jednog igraca da biramo.