Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Ja imam 2 povređena igrača (Stuki i de Jong), jel imam pravo na dva bonus kruga?

I kad pišemo koga izbacujemo iz tima?

Pa mozes da izbacis samo onog koji je povredjen do Nove godine ili duze, dakle Stukija ne mozes. I posto izbacujemo samo te ozbiljno povredjene, tesko da ce ih neko drugi draftovati, tako da mozemo da ih izbacujemo i nakon ova dva kruga drafta.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@Moca i malkin: Da se ne svadjate, mislim da bi za kradju igraca obojica trebalo da budete kaznjeni stavljanjem na kraj spiska.  :fantom:

Nesto pametno i od tebe da cujem ovde :fantom:

Posted

@Tolaa prosla sezona je prosla sezona to je zastarelo :fantom:

Posted

Gde je spisak draftovanih, nabijem vas na penist?

Posted

@Tolaa prosla sezona je prosla sezona to je zastarelo :fantom:

Ne mozes tako jeftino da se izvuces. Bolje da cutis i dogovaras se s malkinom u tajnosti, inace cu da povucem taj predlog, a za ovaj da budete strpani na kraj spiska ce da glasaju makar svi oni koji su iza vas na njemu.  :fantom:

Posted

NBG moraces da uplatis kes prvo.

GK:DeGea,Howard D:Kompany,Baines,Terry,Ivanovic,Coleman,P.Jones,Cahill,Debuchy,
Creswell
M:Hazard,Sanchez,Yaya,Fabregas, Ramsey, Silva, Mata, Eriksen, Ozil,Sterling,Schurrle,Gerrard,Coutinho,Nasri,Herrera,Matic, Mirallas,DeJong,Lamela,Tadic,Lallana,Sigurdsson,Cazorla,Oscar,Barkley,J.Navas,Wilshere,Walcott
F:DiegoCosta,Rooney,RVP,Aguero,Sturridge,Lukaku,Adebayor,Dzeko,Giroud,Bony,Gomis,Remy,Riviere,Pelle,Jovetic,Soldado

Posted

Gde je spisak draftovanih, nabijem vas na penist?

strana 27.

Posted (edited)

Tacno sam znao da ce neko da smara sa jbnim Notesima™

Uuuu, luk et mi! Aj m a big menadjer, aj hev nots!

U svakom slucaju, spisak napravljen. Bring it on, bicez!

Edited by nbg4ever
Posted (edited)

@akpro aprkpo

vidi vidi, ko te to naučio? a ovamo me opanjkavaš po topićima nekih nebitnih fantazi liga...

inače, Moća je pristupio pregovorima potpuno neozbiljno, ne odgovara na peemove.

Edited by malkin
Posted

@Moca i malkin: Da se ne svadjate, mislim da bi za kradju igraca obojica trebalo da budete kaznjeni stavljanjem na kraj spiska.  :fantom:  Malkin je odigrao samo jedno kolo s tudjim igracem, pa bi njegova kazna trebalo da bude manja od Mocine, koji je odigrao pola prosle sezone s Azpijem u timu. Znaci, malkin da bira pretposlednji, a Moca poslednji. Ili tako, ili cete se lepo dogovoriti sami preko PM-a kako cete rasporediti trenutne pozicije, pa nam javiti ovde pre pocetka drafta.  :fantom:

Kratko i jasno. Zene bi trebalo i drzavu da vode, da nam napokon krene.

Tacno sam znao da ove prve dve pobede nece nista dobro da mi donesu.

Posted

@akpro aprkpo

vidi vidi, ko te to naučio? a ovamo me opanjkavaš po topićima nekih nebitnih fantazi liga...

inače, Moća je pristupio pregovorima potpuno neozbiljno, ne odgovara na peemove.

Malkine vise puta sam te pohvalio za to, ne kenjaj. Ajde vise da pocinjemo.

Posted

Ljudi ne mogu da nadjem sajt za chat posto ga kao pravi retard nisam bukmarkovao :isuse: dajte neki pa cu d ahostujem.

Posted

Nema je :frust: jbni gugl mi izbacuje samo neke budalastine ne mogu da je nadjem.