zoki Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Verovatno ja :) Mada, najradije bih ga menjao za Aleksisa, ko njega ima?! Ili za Velbeka nakon što ga sutra neko uzme..
San Epifanio Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Nemoj Aleksisa, ako boga znas. Taj jedini moze neki poen da ubode. Na strani ponude, ja imam tri solidna napadaca (Remi, Gomis i Soldado) koji bi se mogli poprilicno isplatiti buducem vlasniku. Sva trojica su u konkurenciji za najboljeg 12 igraca PL.
malkin Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 samo da podsetim da ja u klasiku imam 5 poena manje. realnost mora biti uvažena, biram pre Moće.
zoki Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 A jel bi mogli da stvorimo 1 konsenzus oko redosleda?! Evo recimo, da na prvom velikom draftu redosled biranja bude random (kao što smo ove godine radili) a da ovaj mali i zimski budu od poslednjeg ka prvom po klasiku?!
Moća Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 samo da podsetim da ja u klasiku imam 5 poena manje. realnost mora biti uvažena, biram pre Moće. Ti za kaznu biras poslednji s'cuo! A tu realnost zajebi.
malkin Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 eh, najbolje da i oko ovoga pravimo kontroverzu... moja kazna stoji u mom potpisu, ne znam kako to nije jasno. realno sam sedmi u klasiku, samo sam hteo da podsetim na to kako stoje stvari da ne bi bilo zabune
Moća Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 (edited) Bezi bre tamo ce popases jednu disciplinsku. Cuti budi sreca sto ne biras poslednji. Edited September 10, 2014 by Moća
malkin Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 bolje opet edituj, videće Tolaa kako neovlašćeno deliš disciplinske mere
John Coltrane Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Sta je ostalo za danas-kad startujemo?
ducca Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) Meni odgovara najranije 9 (ili od pola 8 do 8), ali vidim da moje misljenje ovde i nije previse cenjeno pa kapiram da ce sigurno biti pre toga... Ima tu i zasluznijih draftera od mene pa nek oni odluce Ako me nema, Terryja ostavljam Praslinu. Edited September 11, 2014 by ducca
Прслин Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 (edited) Морам још: Моћо ти си Џек Спероу (не прави из филма него овај из гифа), Малкин je Ли ван Клиф, Толаа је ово плаво дете, Пантелиа је Клинт Иствуд, Зоки је Ели Валах, Колтрејн је овај после Моће, а Сан Епи после њега, а ја сам Марк Волберг (какав је у клипу). Edited September 11, 2014 by Прслин
Recommended Posts