September 10, 201410 yr Ljudi ko ne budevmogao nek posalje nekom forumasu spisak pa ce taj neko draftovati umesto njega.
September 10, 201410 yr Ja ne mogu tad :( U stvari mogu, ali najkasnije u pola 10 mora da krenem, hajde bar u 20:30 Pošalji mi spisak... Ja mogu u 21h ali ću najverovatnije biti na telefonu tako da ništa moca gay chat i možda me malo budete čekali na biranje... :) Svejedno, svi znate ko je prvi pik... ;) Edited September 10, 201410 yr by zoki
September 10, 201410 yr Nista, dok sam tu, biracu, onda ti saljem spisak. Mada, mozda i zavrsimo do pola 10
September 10, 201410 yr Author samo da potvrdim: ovo je termin za draft, jel da? a redosled biranja je tabela draft klasika od dna ka vrhu, drugi krug obrnuto? Јесте, а трећи круг у коме учествују они који избацују повређене играче такође иде обрнуто, као други. :)
September 10, 201410 yr Dam ti Uolkota a onda ti Prslinu trazi sta oces za njega. Sad mu gledam tim, nema ništa kod njega što bi mi se svidelo... Ajmo dalje... :D
September 10, 201410 yr Author Правда за Кресвела! Мада њега не бих ни дао за тог твог лажног Суареза.
September 10, 201410 yr Author 'Ајде, замените се, да једном и то имамо у лиги. Један ће се зајебати, али који? :)