Прслин Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Може већ предложени четвртак под условом да након прва три-четири избора бирамо само Толине и дуццине играче па да само они морају да искористе дивљу карту.
ducca Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Po principu ako nije jednoumlje - nek se kazne gresnici. Prasline nisam znao da si tako osvetoljubiv... Inace posto ce biti raniji draft, a igrace se reprezentativne utakmice nakon istog, predlazem svecano da ako se desi neka povreda ozbiljnije prirode do utorka (tad su valjda zadnje utakmice) - da moze naknadno igrac biti zamenjen u draftu za nekog od slobodnjaka. Edited September 3, 2014 by ducca
malkin Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 pa jbt jel ima neko pravilo oko koga ste se vi dogovorili? ja aktivirao wc
Прслин Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Било је увек да мора дивља карта, не знам шта се глупирају. Осим тога, је л' стварно ико мисли да ће остати крштен избор у тиму након нових 20 и нешто играча? Не може после додатног круга да се било шта више мења, ако се неко скрља, скрљао се и остаје до јануара. У томе је и фора са крајем прелазног рока, што је за нас драфт.
John Coltrane Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Sishite ga malo za odmor, ja sam mogao da draftujem veliki pocetni draft sa odmora a vi ne mozete 2-3 igraca u dodatnom?! Ja sam za to da se ceka kraj repki. Draft ne sme trpeti zbog odmora.
Behemoth Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ma ja samo ne mogu u petak, 12.9., jer putujem tad, pa necu imati net, sve ostalo je OK.
ducca Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Било је увек да мора дивља карта, не знам шта се глупирају. Осим тога, је л' стварно ико мисли да ће остати крштен избор у тиму након нових 20 и нешто играча? Не може после додатног круга да се било шта више мења, ако се неко скрља, скрљао се и остаје до јануара. У томе је и фора са крајем прелазног рока, што је за нас драфт. Stoji sve, realno je da ce svima trebati, ali postoji teoretska mogucnost i da nekom nece. Ja se stvarno ne mogu setiti da je morala da se potrosi prosli septembar, iako je verovatno svi jesu aktivirali. Mislim zamisli draftujes svoja 2 igraca a ostatak koji imas u timu ostane nedraftovan - i sta onda - potrositi WC na jedan ili nijedan transfer? Meni je to nonsens. No dobro... Sishite ga malo za odmor, ja sam mogao da draftujem veliki pocetni draft sa odmora a vi ne mozete 2-3 igraca u dodatnom?! Ja sam za to da se ceka kraj repki. Draft ne sme trpeti zbog odmora. Potpuno razlicite situacije. Prosli put kad si bio na odmoru je pocinjalo prvenstvo i morali smo draftovati poslednji petak pre prvog kola. Plus je puno ljudi bilo tokom avgusta na moru pa je bilo nemoguce naci jedan dan da su svi sigurno online (na kraju je ipak neko i falio). Sad je dodatni draft, samo 2 kruga i prelazno rok zavrsen, no dobro, ako je big deal dogovorite sledecu nedelju, ja ako uspem - uspem. Edited September 3, 2014 by ducca
Moća Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Slazem se sa Prslinom mora svi da iskoriste wc da ne bi neko kasnije bio u prednosti. Takodje se slazem sa Dzonom kad je on mogao da rizikuje dupe medju grckim fegetima mozete i vi da se snadjete. Dake cetvrtak 11.9. u 21h
Tolaa Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ili, ducca, mozes da posaljes nekom spisak sa redosledom od 15-20 igraca, pa ce neko draftovati umesto tebe prvog sa spiska kog vec nije neko uzeo.
John Coltrane Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ili, ducca, mozes da posaljes nekom spisak sa redosledom od 15-20 igraca, pa ce neko draftovati umesto tebe prvog sa spiska kog vec nije neko uzeo. Ma iskopace taj wi-fi, ne brini se nista.
ducca Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Ma jebe mi se ;) Edited September 3, 2014 by ducca
malkin Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 11.9. u 21h samo da potvrdim: ovo je termin za draft, jel da? a redosled biranja je tabela draft klasika od dna ka vrhu, drugi krug obrnuto?
pantelia Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 samo da potvrdim: ovo je termin za draft, jel da? a redosled biranja je tabela draft klasika od dna ka vrhu, drugi krug obrnuto? Ja ne mogu tad :( U stvari mogu, ali najkasnije u pola 10 mora da krenem, hajde bar u 20:30
Moća Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Sto se mene tice moze tada samo se vi svi ovde dopisite da ne bude posle da neko nije znao.
San Epifanio Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Ja mislim da cu moci da ucestvujem sutra od 21.00, a ako i ne stignem draftujte bez mene, pa cu ja na kraju izabrati svoje pikove.
Recommended Posts