malkin Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 a, ima smisla. ništa, moraću nekako da se snađem ali ne bi bilo loše da počnemo da se dogovaramo oko termina.
Behemoth Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Da, bilo bi lepo sto pre da se dogovorimo. Meni uopste ne odgovara npr. sledeci petak, dan pred dedlajn.
nbg4ever Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sto volim ove koji se pretvaraju da imaju nekakav zivot mimo fantazija Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ducca Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Pa pricali smo vec da ce biti valjda ovaj petak ili subotu. I ja isto imitiram zivot od sledeceg ponedeljka...
zoki Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Čvrsto sam se zakucao za dno.. Meni svejedno kad će biti..
Прслин Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Драфтовани играчи су ми до сада донели 19 поена, а први сам у х2х лиги. Први сам и у Премеру иако сам уместо Чејмберса довео Дамета... Можда ја не знам да играм Фантази али имам много среће?
zoki Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Radomire, dobrodošao u tvoj novi tim - Esi mi Boban!!! :0.6: Jel poslednji bira prvi? Edited September 1, 2014 by zoki
John Coltrane Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Znaci opet nikakva nagrada za nas sa vrha ?
ducca Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Zoki, Tola, Epi pa ja. Sve sto valja naravno ode u prva 3 kruga :(
Moća Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Kako me ujeba Vajman i kud ga uze pred ovo kolo
Behemoth Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Hocemo li se dogovoriti kad ce biti dodatni draft? Cisto da podesim alarm, jer idem na odmor. Ja samo necu moci sledeceg petka, 12.9. jer cu tada biti u putu. Za ostale dane cu se valjda snaci negde za net.
Tolaa Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ducca je rekao da i on putuje, i to pre Behemotha. Aj onda da to obavimo pre nego sto i on ode, da se ne cima na odmoru. Kad bi se desilo da niko ne draftuje igrace koje imam u timu, tj. da moram da menjam samo jednog ili dvojicu, da li je pravilo da ipak mora da se iskoristi WC posle ovog drafta ili mogu da ga sacuvam?
ducca Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Bilo bi suludo da mora. Ne znam u kom momentu se uopste pojavilanta ideja da se MORA sad iskoristiti WC, mozda bi neko pre i u minus par poena, ili ne bude imao vise od jednog coveka za menjanje. Ja palim u ponedeljak tako da do tad sve odgovara. Za kasnije ne mogu da garantujem da bih se snasao za wifi jbg...
Behemoth Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 A ja palim sad u subotu rano ujutru. Sto se mene tice, bilo bi ekstra da to obavimo ovih dana, da mogu u miru da se odmaram :)
Recommended Posts