Jump to content

Draft PL 14/15

Featured Replies

a, ima smisla. ništa, moraću nekako da se snađem ali ne bi bilo loše da počnemo da se dogovaramo oko termina.

Da, bilo bi lepo sto pre da se dogovorimo. Meni uopste ne odgovara npr. sledeci petak, dan pred dedlajn.

Sto volim ove koji se pretvaraju da imaju nekakav zivot mimo fantazija

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Pa pricali smo vec da ce biti valjda ovaj petak ili subotu. I ja isto imitiram zivot od sledeceg ponedeljka...

Čvrsto sam se zakucao za dno.. :isuse:

Meni svejedno kad će biti..

• Author

Драфтовани играчи су ми до сада донели 19 поена, а први сам у х2х лиги. Први сам и у Премеру иако сам уместо Чејмберса довео Дамета... Можда ја не знам да играм Фантази али имам много среће? :unsure:

Radomire, dobrodošao u tvoj novi tim - Esi mi Boban!!! :0.6:

Jel poslednji bira prvi? :unsure:

Edited by zoki

Znaci™ opet nikakva nagrada za nas sa vrha :fantom: ?

Zoki, Tola, Epi pa ja. Sve sto valja naravno ode u prva 3 kruga :(

Kako me ujeba Vajman i kud ga uze pred ovo kolo :isuse:

Hocemo li se dogovoriti kad ce biti dodatni draft?

Cisto da podesim alarm, jer idem na odmor. 

Ja samo necu moci sledeceg petka, 12.9. jer cu tada biti u putu. Za ostale dane cu se valjda snaci negde za net.

Onda četvrtak.

Ducca je rekao da i on putuje, i to pre Behemotha. Aj onda da to obavimo pre nego sto i on ode, da se ne cima na odmoru.

Kad bi se desilo da niko ne draftuje igrace koje imam u timu, tj. da moram da menjam samo jednog ili dvojicu, da li je pravilo da ipak mora da se iskoristi WC posle ovog drafta ili mogu da ga sacuvam?

Bilo bi suludo da mora. Ne znam u kom momentu se uopste pojavilanta ideja da se MORA sad iskoristiti WC, mozda bi neko pre i u minus par poena, ili ne bude imao vise od jednog coveka za menjanje.

Ja palim u ponedeljak tako da do tad sve odgovara. Za kasnije ne mogu da garantujem da bih se snasao za wifi jbg...

A ja palim sad u subotu rano ujutru. Sto se mene tice, bilo bi ekstra da to obavimo ovih dana, da mogu u miru da se odmaram :)