August 30, 201410 yr Author Ја га нисам узео јер бих морао у минус, па би ме после дуцца пеглао да намештам себи бољу позицији на драфту. :(
August 30, 201410 yr Ја га нисам узео јер бих морао у минус, па би ме после дуцца пеглао да намештам себи бољу позицији на драфту. :( Ja ga uzela oko podne uz -4 kad sam videla da igram protiv tebe. Nije mi ni palo na pamet da bi to moglo da mi pomogne oko pozicije.
August 30, 201410 yr najbolje da ga sad kupim pa kad ga Prslin uzme na draftu moram da trošim transfer na njega. jok, sačuvala se 2 FT a na dodatnom draftu ću da uzmem nekoga koga ima protivnik u gw4, čisto da mu uteram još 1 transfer
August 30, 201410 yr nisam lud, vidiš da imam strategiju a usput, jepte se ako je wc stvarno obavezna, nio mi nije reko
August 30, 201410 yr a jebiga, bar je Jangara dao 3p, on bi mi prvi leteo da sam se igrao po transf.ermarktu.
August 30, 201410 yr eto još jedne utehe, neprijatelj otišo u minus zbog 1 Anhela. ko je Akpa Akpro uopšte? Koltrejn?
August 30, 201410 yr Имам Диуфа. Је л' да се радујем или не? Ne moras, meni je prvi na klupi, ulazi umesto Smallinga.
August 30, 201410 yr draft timu mi ide bolje nego pravom timu Pele, Kolker, Kabela, onamo samo Sigi nešto uradio. draft kapiten: Remzi, onamo Runi. džizuse...