ducca Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Jbg napisao si da si ubio tim, jedini logican zakljucak je da si napravio novi. Sto ne bi bio nikakav problem ali onda svi isto da uradimo. Uglavnom bitno je da je sve razjasnjeno.
Прслин Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 ...(у ствари старом, али са промењеним именом)... Али, у праву си - добро је да смо рашчистили а сада се пријавите у лигу, неће нико да вас превари.
John Coltrane Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Али, у праву си - добро је да смо рашчистили а сада се пријавите у лигу, неће нико да вас превари. Kako onda nazivas kradju bodova i igraca?!
John Coltrane Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Malkin izbaci Kompanija nemo' se pravis blesav. I napravi transfer vise da udjes u taj neki minus.
San Epifanio Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Popunio sam poslednje mesto u Klasiku, a kad mi se upise respektabilnih 27 poena iz prvog kola, zakomplikovacu borbu za opstanak.
malkin Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Malkin izbaci Kompanija nemo' se pravis blesav. I napravi transfer vise da udjes u taj neki minus.izbacio sam Kompanija, neću u minus.
John Coltrane Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 izbacio sam Kompanija, neću u minus. Nego hoces da ti ostanu bodovi sa mojim igracem?
malkin Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) aha. edit. druga varijanta je da mi se umesto Kompanijevih 5 poena računaju poeni prve izmene, Klajna. Edited August 23, 2014 by malkin
Recommended Posts