August 21, 201410 yr Jbg napisao si da si ubio tim, jedini logican zakljucak je da si napravio novi. Sto ne bi bio nikakav problem ali onda svi isto da uradimo. Uglavnom bitno je da je sve razjasnjeno.
August 21, 201410 yr Author ...(у ствари старом, али са промењеним именом)... Али, у праву си - добро је да смо рашчистили а сада се пријавите у лигу, неће нико да вас превари.
August 21, 201410 yr Али, у праву си - добро је да смо рашчистили а сада се пријавите у лигу, неће нико да вас превари. Kako onda nazivas kradju bodova i igraca?!
August 23, 201410 yr Malkin izbaci Kompanija nemo' se pravis blesav. I napravi transfer vise da udjes u taj neki minus.
August 23, 201410 yr Popunio sam poslednje mesto u Klasiku, a kad mi se upise respektabilnih 27 poena iz prvog kola, zakomplikovacu borbu za opstanak.
August 23, 201410 yr Malkin izbaci Kompanija nemo' se pravis blesav. I napravi transfer vise da udjes u taj neki minus.izbacio sam Kompanija, neću u minus.
August 23, 201410 yr izbacio sam Kompanija, neću u minus. Nego hoces da ti ostanu bodovi sa mojim igracem?
August 23, 201410 yr aha. edit. druga varijanta je da mi se umesto Kompanijevih 5 poena računaju poeni prve izmene, Klajna. Edited August 23, 201410 yr by malkin