Tolaa Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Gaypedofil Zar i ti, sine Dzone?! Ja mislila ti samo prodajes gaypedofilu Prslinu klince za kod.
pantelia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Znao sam... Nisam naravno tu nijedan od ta dva dana... Sreda?
zoki Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ја сам за то да зајебемо Пантелију. Uvek Može sreda naravno :)
Tolaa Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ја сам за то да зајебемо Пантелију.+1, posebno ako draftuje pre mene.
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Ja sam za sto kasnije, planiram da fantazijem krenem da se bavim tek tamo negde od sledece srede, a nemam bas ni vremena ranije. Gde cu na draft nespreman, smejace mi se narod. :( Edited August 6, 2014 by Ruxin
Прслин Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Може среда. Што се тиче проналажења Толи партнерке за геј чет... Ја бих довео жену чисто да додатно надркам муслина што опет некога доводим, али би она Толи прво тражила да причају о позоришту и/или гајењу коза, а када Толаа помисли да је коначно дошло време за мало геј тајм акције онда би јој увалила товарење машине за судове и отишла да гледа Кестла на Фоксу. :(
ducca Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja i dalje za petak ali ok, moze i sreda ako se svi sloze.
Tolaa Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Кестл Pa to je idealna zena, eto, vec imamo nesto zajednicko!
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Ja i dalje za petak ali ok, moze i sreda ako se svi sloze. I ja, ali i ako bude sreda bice zabavno. Morao bih da idem na iskustvo i proverene snage...lampard je kod murinja uvek siguran, jel tako? Edited August 6, 2014 by Ruxin
Recommended Posts