Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

u Moćinoj inkluzionoj ligi, tj novoj h2h ligi fale ducca i Koltrejn. neću da im pišem PM jer stalno vise po ovim krajevima foruma.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tu sam. Ali ne kapiram sto nije izbrisan stari h2h? U njemu je i dalje 10 ljudi (i moja 3 boda) pa sam kapirao da sacekam za slucaj da bude jos nekih primena. Uci cu i u novu nema brige.

Posted

Убивена стара лига.

Убивена и ФК Кичмедисциплина о истом трошку. Пожелите добродошлицу новом (у ствари старом, али са промењеним именом) члану нашег драфт друштва. :)

Posted

Slazem se sa duccom, sto bi pristali na -3? Moco dokle tolerisati nepravilnosti?! I ja sam studirao Pravni pa sam na vreme uletao u lige :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

U klasiku nas je trenutno 9, s tim sto ulazi Peri, opepeli se u ovom krugu. U h2h nas je isto 9, trenutno niko ne ulazi posle sledeceg kruga.

Razlike su: John Coltrane i Ducca su u Klasiku, a ne u h2h. San Epifanio je u h2h, a nije u klasiku.

Molimo svu trojicu da se prijave u nedostajuce lige, da bi nas u obe bilo 11, a mesto u h2h popunio neugodni Average :-)

Posted

Убивена стара лига.

Убивена и ФК Кичмедисциплина о истом трошку. Пожелите добродошлицу новом (у ствари старом, али са промењеним именом) члану нашег драфт друштва. :)

Pametno ovo sa ubijanjem tima, iskusno pre svega. Samo neki sad startuju sa 30-40 poena a ostali sa nulom. Je l to regulatno? Ovako neke stvari su razlog sto jos nisam usao u ligu... 

Posted

Prasline, ovo ubijanje tima ti je skroz neregularno! Sada ces imati najmanje poena u klasiku pred dodatni draft i kao sad treba da ti damo da biras prvi? Kao kaznu sto si OPET sve zabrljao, predlazem da imas poslednji izbor.

Posted

Ко стартује са нулом? Променио сам име тима у Diaby Does Wilshere, а магичних 20 и нешто бодова из првог кола ми остаје. Моћи и свакоме ко било када уђе у класик се рачунају бодови од првог кола, а направио сам нови х2х да би и он могао да игра.

Требало би уведти неки смајлији за иронију пошто ми је понекад тешко да препознам шта је зајебанција а шта параноја, добрим делом и због мог лудила.

Posted

Aha, nikakav problem onda, ja sam razumela da si izbrisao tim i napravio novi sa novog naloga. 

Posted

Predlazem olovku i papir-nesposobnjakovici jedni.

Posted

:unsure:

Па ви сте озбиљно мислили да сам ја смислио план канинг ез а фокс како бих први бирао у додатном кругу? И онда га безобзирно извео пред вашим носевима сигуран да га нико неће приметити јер је тако мрачан и паметан? А онда ме ви, Шерлоци, ипак провалили и спремили катран и перје? А план је - да направим нови тим и тако смањим поене? Иако већ имам најмање поена? О, Боже.

qsp0no.jpg

Posted

Ne, ja uopste nisam mislila da si to uradio da bi imao najmanje poena, nego da si nekako u tom svom mozgu dosao do ideje da napravis novi tim, iz ko zna kog razloga, a da o posledicama uopste nisi razmisljao. Ne salim se.

Posted

Zbog free transfera, naravno. Dobra je bitanga, taj Prslin

tapa