malkin Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 u Moćinoj inkluzionoj ligi, tj novoj h2h ligi fale ducca i Koltrejn. neću da im pišem PM jer stalno vise po ovim krajevima foruma.
ducca Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Tu sam. Ali ne kapiram sto nije izbrisan stari h2h? U njemu je i dalje 10 ljudi (i moja 3 boda) pa sam kapirao da sacekam za slucaj da bude jos nekih primena. Uci cu i u novu nema brige.
Прслин Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Убивена стара лига. Убивена и ФК Кичмедисциплина о истом трошку. Пожелите добродошлицу новом (у ствари старом, али са промењеним именом) члану нашег драфт друштва. :)
John Coltrane Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Slazem se sa duccom, sto bi pristali na -3? Moco dokle tolerisati nepravilnosti?! I ja sam studirao Pravni pa sam na vreme uletao u lige Sent from my iPhone using Tapatalk
pantelia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 U klasiku nas je trenutno 9, s tim sto ulazi Peri, opepeli se u ovom krugu. U h2h nas je isto 9, trenutno niko ne ulazi posle sledeceg kruga. Razlike su: John Coltrane i Ducca su u Klasiku, a ne u h2h. San Epifanio je u h2h, a nije u klasiku. Molimo svu trojicu da se prijave u nedostajuce lige, da bi nas u obe bilo 11, a mesto u h2h popunio neugodni Average :-)
ducca Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Убивена стара лига. Убивена и ФК Кичмедисциплина о истом трошку. Пожелите добродошлицу новом (у ствари старом, али са промењеним именом) члану нашег драфт друштва. :) Pametno ovo sa ubijanjem tima, iskusno pre svega. Samo neki sad startuju sa 30-40 poena a ostali sa nulom. Je l to regulatno? Ovako neke stvari su razlog sto jos nisam usao u ligu...
Tolaa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Prasline, ovo ubijanje tima ti je skroz neregularno! Sada ces imati najmanje poena u klasiku pred dodatni draft i kao sad treba da ti damo da biras prvi? Kao kaznu sto si OPET sve zabrljao, predlazem da imas poslednji izbor.
Прслин Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Ко стартује са нулом? Променио сам име тима у Diaby Does Wilshere, а магичних 20 и нешто бодова из првог кола ми остаје. Моћи и свакоме ко било када уђе у класик се рачунају бодови од првог кола, а направио сам нови х2х да би и он могао да игра. Требало би уведти неки смајлији за иронију пошто ми је понекад тешко да препознам шта је зајебанција а шта параноја, добрим делом и због мог лудила.
Tolaa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Aha, nikakav problem onda, ja sam razumela da si izbrisao tim i napravio novi sa novog naloga.
John Coltrane Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Predlazem olovku i papir-nesposobnjakovici jedni.
Прслин Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Па ви сте озбиљно мислили да сам ја смислио план канинг ез а фокс како бих први бирао у додатном кругу? И онда га безобзирно извео пред вашим носевима сигуран да га нико неће приметити јер је тако мрачан и паметан? А онда ме ви, Шерлоци, ипак провалили и спремили катран и перје? А план је - да направим нови тим и тако смањим поене? Иако већ имам најмање поена? О, Боже.
Tolaa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ne, ja uopste nisam mislila da si to uradio da bi imao najmanje poena, nego da si nekako u tom svom mozgu dosao do ideje da napravis novi tim, iz ko zna kog razloga, a da o posledicama uopste nisi razmisljao. Ne salim se.
nbg4ever Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Zbog free transfera, naravno. Dobra je bitanga, taj Prslin tapa
Recommended Posts