Behemoth Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Takmicenje je postalo neregularno pre nego sto je i pocelo
Прслин Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Док сам ја све водио оваквих глупости није било. Толаа нас води ка фантазијском суноврату и морамо да јој саопштимо да јој је време истекло. Нико више не жели да трпи њену самовољу, гажење правила, узурпацију печата као и просторија савеза... Ух, извините, ово је нацрт поста за други топик, овде на Драфту је све у реду јер крећемо нову лигу чим Моћа врати Волкота. Не заборавите да се придружите, код је на прошлој страни.
John Coltrane Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Mali off - Tolaa me podseti a propo Jesica. Sedimo mi na Macvi pre par meseci i ja zapodenem pricu o Jesicu kontra svih. Kazem ima da ga nadju u kontenjeru, na sta drugar kaze ma nacice ga u 2 kontenjera, na sta treci drugar (inace neki cin u Brigadi) kaze al ste amateri, nece ga ni naci
Прслин Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Џон Толин Курир! :o Наднаслов: "Наша анкета: Јешића ће наћи у једном контејнеру, у два, неће га наћи" Наслов:"Председник фантази владе Толаа поручује: 'Прслине, проћи ћеш к'о Јешић'"
John Coltrane Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ja sam neovisan, mada bih najpre odustao, samo da nije onog lepog osecaja nasladjivanja posle pobeda na NBG ili Mocom.
Прслин Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Зато имам Фабрегаса а не њега у регуларном тиму.
malkin Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) Moćo dođeš mi 3 poena jbt razvalio sam prvo kolo u obe konkurencije Edited August 18, 2014 by malkin
malkin Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 e 9 nas je i u klasiku i u novom h2h. jel ćemo da igramo mi ovo ozbiljno ili ne?
Recommended Posts