Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted

Da li se neko od starosedelaca ovog setio? :Hail:

Ja tek sad provalio gde je Notes uopste, mislio sam da je to neka opcija koju ima samo NBG i ostali burzuji :lol::isuse:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja jos nisam ni provalio al to mi nije smetalo da pokupim Uolkota u petoj rundi :fantom:

Posted

Na kraju ce zbog vas dvojice baksuza Volkot odigrati 2,5 utakmice u sezoni, a ostatak provesti na lecenju.  :isuse:

Posted

Volkot

Ааааааааааааа!

Posted

Нешто се питам, да сам узео њега уместо Лалане, да ли би ико узео Лалану до петог круга? Ипак је скрљан до 20. септембра. Мени то не смета, чак ми је супер да кренем просечно а онда месец дана после краја прелазног да ми у тим улети играч кога је Брендон онако очајнички јурио, али можда сам другачијом тактиком на драфту могао до обојице. :unsure:

Posted

fkuzyr.jpg

Како очигледно када сам Лалану изабрао у четвртом кругу а онда чекао 20 избора док Дуца није узео Волкота мени сипред носа? Можда би неко у тих 20 прилика уместо разних Хауарда узео Лалану иако је повређен.

Вероватно Моћа, кад боље размислим.

fkuzyr.jpg

Posted

Још сам у афекту. :fantom:

Posted

Ja mislio da si ga digo u zadnjem krugu. Ma sumnjam, nije to prosla sezona, na stranu ova povreda, ne znam ni koliko mu je zagarantovano startnih 11... Meni recimo ni u 50 shortlisted nije bio. 

Posted

Samo da prijavim da sam jedno 5 minuta tražio gde su one malkinove "notes" na sajtu... :isuse: :D

Posted

Ja to sve drzim u Evernote-u, da mi je uvek pri ruci spisak :)