Jump to content
IGNORED

Draft PL 14/15

Recommended Posts

Posted (edited)

onaj poziv na Rudnik sad dobija sasvim nove dimenzije i značenja.

samo se vi zezajte i pretite spaljivanjem, zna se ko je meni prvi pik

Vratilo se Remzijevo prokletstvo: Kad postigne gol umre poznata ličnost

Osama bin Laden, Moamer Gadafi, Stiv Džobs, Vitni Hjuston, Pol Voker, Umberto Panini i Robin Vilijams nemaju gotovo ništa zajedničko, ali ih povezuje neverovatna činjenica - svi su preminuli neposredno pošto je fudbaler Arsenala Aron Remzi postigao gol.

Sve je počelo još u maju 2011. godine i prvi je posle njegovog gola stradao Osama bin Laden, da bi u oktobru iste godine preminuo vlasnik kompanije "Epl" Stiv Džobs, takođe pošto se Remzi upisao u strelce.

Nešto kasnije ubijen je i Moamer Gadafi, dok je posle prvog Remzijevog pogotka u 2012. umrla i mužička zvezda Vitni Hjuston. Godinu dana kasnije nakon što je velški vezista dva puta zatresao mrežu Kardifa u Premijer ligi, u saobraćajnoj nesreći poginuo je slavni glumac Pol Voker, a preminuo je i čuveni tvorac albuma za sličice Umberto Panini.

Usledilo je zatišje, iako je bio prilično efikasan prošle sezone, da bi vezista Arsenala u nedelju postigao drugi gol u pobedi nad Mančester sitijem od 3:0, za trofej Komjuniti šilda, a samo dva dana kasnije preminuo je legendarni holivudski glumac Robin Vilijams.

Čak, britanski mediji "veruju" da je Remzijevo prokletstvo počelo još pre četiri godine - 26. februara 2010. slomio je nogu i narednog dana snažan zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihterove skale pogodio je Čile i oko 300 ljudi je poginulo, a više od 500.000 ostalo je bez kuća, vode ili struje.

Edited by malkin
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

220

• Прслин

194

• Tolaa

157

• John Coltrane

153

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro ne napisase da je onda odmah ubio i Loren Bekol, da nadoknadi ovo zatisje od prosle sezone.  :twak:

Posted

Tim spreman (100 mil., Sancez ©).

Vidimo se u subotu. Valjda necu biti slobodan u prvom kolu.

Posted

Nisi slobodan, tu je Average ubica, opasniji od Remzija.

Posted

Ok, nema glupih slobodnih kola.

Posted

Napravio sam tim za 15 minuta :blink: Mora to sutra opet.

Posted

Napravio sam tim za 15 minuta :blink: Mora to sutra opet.

ma jok, to je to. neviđeno je zadovoljstvo praviti tim posle drafta. sve ti se samo kaže kad odbaciš draftovane, do 2 dileme maksimalno. milina u poređenju sa kineskim mučenjem od pravljenja redovnog tima.

Posted

E, kada nam je dodatni krug? Tj posle kog kola?

Posted

Posle treceg, tad je kraj prelaznog roka i reprezentativna pauza, pa imamo vremena.

Posted

Kako bre nakrcaste 100M? Ja preko 95 nema sanse da odem.

A draftovani igraci mi nose 37.

Posted

Пусти то, него да ли да дам Жируу капитенску сада када је Пјулис запалио?

Posted (edited)

edit: pogresan topik :blush:

Edited by pantelia
Posted

I ja sam na +2,5milke vec iz nekoliko pokusaja.