malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) onaj poziv na Rudnik sad dobija sasvim nove dimenzije i značenja. samo se vi zezajte i pretite spaljivanjem, zna se ko je meni prvi pik Vratilo se Remzijevo prokletstvo: Kad postigne gol umre poznata ličnost Osama bin Laden, Moamer Gadafi, Stiv Džobs, Vitni Hjuston, Pol Voker, Umberto Panini i Robin Vilijams nemaju gotovo ništa zajedničko, ali ih povezuje neverovatna činjenica - svi su preminuli neposredno pošto je fudbaler Arsenala Aron Remzi postigao gol. Sve je počelo još u maju 2011. godine i prvi je posle njegovog gola stradao Osama bin Laden, da bi u oktobru iste godine preminuo vlasnik kompanije "Epl" Stiv Džobs, takođe pošto se Remzi upisao u strelce. Nešto kasnije ubijen je i Moamer Gadafi, dok je posle prvog Remzijevog pogotka u 2012. umrla i mužička zvezda Vitni Hjuston. Godinu dana kasnije nakon što je velški vezista dva puta zatresao mrežu Kardifa u Premijer ligi, u saobraćajnoj nesreći poginuo je slavni glumac Pol Voker, a preminuo je i čuveni tvorac albuma za sličice Umberto Panini. Usledilo je zatišje, iako je bio prilično efikasan prošle sezone, da bi vezista Arsenala u nedelju postigao drugi gol u pobedi nad Mančester sitijem od 3:0, za trofej Komjuniti šilda, a samo dva dana kasnije preminuo je legendarni holivudski glumac Robin Vilijams. Čak, britanski mediji "veruju" da je Remzijevo prokletstvo počelo još pre četiri godine - 26. februara 2010. slomio je nogu i narednog dana snažan zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihterove skale pogodio je Čile i oko 300 ljudi je poginulo, a više od 500.000 ostalo je bez kuća, vode ili struje. Edited August 14, 2014 by malkin
Behemoth Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Da sam neki vlasnik novina ili portala, otpustio bih ovog ko je napisao ovaj tekst. Kolika gomila budalastina. A najbolje mi je ovo Usledilo je zatišje, iako je bio prilično efikasan prošle sezone, da bi vezista Arsenala u nedelju postigao drugi gol u pobedi nad Mančester sitijem od 3:0, za trofej Komjuniti šilda, a samo dva dana kasnije preminuo je legendarni holivudski glumac Robin Vilijams.
Tolaa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Dobro ne napisase da je onda odmah ubio i Loren Bekol, da nadoknadi ovo zatisje od prosle sezone.
San Epifanio Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Tim spreman (100 mil., Sancez ©). Vidimo se u subotu. Valjda necu biti slobodan u prvom kolu.
Tolaa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Nisi slobodan, tu je Average ubica, opasniji od Remzija.
malkin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Napravio sam tim za 15 minuta Mora to sutra opet. ma jok, to je to. neviđeno je zadovoljstvo praviti tim posle drafta. sve ti se samo kaže kad odbaciš draftovane, do 2 dileme maksimalno. milina u poređenju sa kineskim mučenjem od pravljenja redovnog tima.
nbg4ever Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 E, kada nam je dodatni krug? Tj posle kog kola?
Tolaa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Posle treceg, tad je kraj prelaznog roka i reprezentativna pauza, pa imamo vremena.
Behemoth Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kako bre nakrcaste 100M? Ja preko 95 nema sanse da odem. A draftovani igraci mi nose 37.
Прслин Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Пусти то, него да ли да дам Жируу капитенску сада када је Пјулис запалио?
pantelia Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) edit: pogresan topik Edited August 14, 2014 by pantelia
John Coltrane Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 I ja sam na +2,5milke vec iz nekoliko pokusaja.
Recommended Posts